Tjekliste - alt hvad du har brug for til skolestart

Så er det snart august, og det betyder skolestart for de fleste børn. Det kan være i har børn som starter i første klasse eller en der skal i gang med udfordringerne på det næste skoletrin. I dagens indlæg har vi lavet en liste med ting, så I kan være på forkant med første skoledag.

Her er alt, hvad barnet behøver! 

Rygsæk
En rygsæk er et must. Her bærer børnene alt det, de skal have med til skole. Desuden skal den være god for ryggen og skuldrene, og så kan det være smart at overveje polstret ryg samt rygsækkens volumen, så denne passer til både barnet størrelse og behov. Læs mere om et godt valg af rygsække her!

Gymnastikpose 
Undgå at lægge våde og brugte håndklæder og idrætstøj i rygsækken! Anskaf jer en smart gymnastikpose i et åndbart materiale, som også er sjov og fin at se på og lettere at bære til og fra idrætspladsen!

Madkasse
En holdbar og tæt madkasse, som holder maden sikkert på plads og adskilt fra bøger og skiftetøj er en nødvendighed, og hvis den har et fint motiv og sjovt design, ja, så meget desto bedre!

Penalhus
Et smart penalhus, hvor blyanter, viskelæder, linealer og alt det andet har plads. Flere af vores penalhuse er desuden et perfekt match til en rygsæk af samme mærke – hvor cool er det lige?

Regntøj 
Sommeren har godt nok været tør, men efterår i Danmark er jo efterår i Danmark så mon ikke børnene får brug for godt udendørs tøj som fx. et sæt regntøj, der kan have fast plads på krogen i skolen, når man skal ud og lege på kolde, våde dage!

Støvler 
Undgå våde fødder med et par behagelige og gode gummistøvler. Det er endda også let at finde et par lækre uldstrømper til de ekstra kolde dage, hvis man vil.

Softshell - bukser og jakker
Vind- og vandtætte jakker og bukser til børnene er en enorm fornuftig anskaffelse, da de sagtens kan bruges alene, men også kombineret med isolerende mellemlag, når vejret byder på ekstra lave temperaturer. Så har man pludselig overtøj til både koldt vejr, let regnvejr, mellemvejr, blæsevejr og ja, dansk vejr!

Sneakers
Dejlige, lette sneakers til fri leg, løb og hop i alle frikvartererne er et køb, som børnene vil takke jer for. Og husk at også i idræt kræves der gode sportssko, som giver barnet de bedste muligheder for at bevæge sig ugeneret.

Cykel 
At tage cyklen, eller elcyklen, til skole er den bedste ide nogensinde. Dit barn bliver mere frisk, og holder sig vågen og fokuseret længere i timerne, når der startes med motion, og så gør det også godt for indlæringen og hukommelsen. Men husk endelig cykelhjelmen!

Læs mere om fordele og ulemper ved cykler kontra elcykler her!

Skriveborde 
Når skolen følger med hjem i form af lektier, så er det vigtigt med en god arbejdsplads, som både gør det rart og sjovt for barnet at lave sit hjemmearbejde. Find et skrivebord, der passer i højde og udformning, og fyld det med blyanter, skriveblokke, viskelædere og spidsere, så der ikke mangler noget.

kollage_ Checklista.jpg

1.Rygsæk 2. Hjelm 3. Regntøj 4. Skrivebord 5. Cykel 6. Gummistøvler 7. Rygsæk, madpakke og drikkedunk