Gode råd - smart transport til børnehaven!

At tage sig tid til at cykle eller gå i skole er foruden at være godt for kroppen, sindet, tegnebogen og miljøet - også kvalitetstid med dine børn.  

Det at komme til og fra institutionen kan være sjovt, hurtigt, sundt, miljøvenligt og godt for tegnebogen – der er altså mange fordele. Derfor har vi i dette indlæg lavet en liste med masser af tips og ideer til de mindre børns transport til og fra skole, SFO og børnehave.

CYKELSTOLE

Allerede når dit barn er 9 måneder gammelt, kan I begynde at cykle sammen. Med en cykelstol, der kan sættes bag på cyklen, kan I cykle i skole sammen, samtidig med at I får en rigtig dejlig start på dagen! Cykelstolem skal være det rigtige, føles godt for dig som skal cykle med det, og så skal det give dit barn den rigtige støtte. Se på vores hjemmeside, hvor der findes mange cykelstole i forskellige størrelser, typer og forskellige smarte funktioner.

SIDDEPUDER

Som lidt ekstra godt til cykelstolen kan I jo vælge at satse på en siddepude. Den bruges for at gøre cykelstolen og dermed cykelturen, mere behageligt for barnet. Vi kan for eksempel anbefale siddepuden Hamax Air Cover. Den har en oppustelig polstring, der giver en øger ventilationen omkring barnets ryg og gør den stødabsorberende.

REGNSLAG

Et godt regnslag er nødvendigt, når vejret svigter! Dette praktiske regnslag har både ærmer, hætte og reflekser. Det trækkes helt enkelt over både stol og barn, så alt bliver beskyttet mod regnen på cykelturen.

HJELM

Både når man cykler eller sidder i en cykelvogn, er det vigtigt at have en cykelhjelm på. Sørg for at du får den rigtige størrelse, så den passer dit barn helt perfekt. Den må ikke sidde for løst på hovedet, så den kan falde af eller glide ned om halsen. Du kan finde mange forskellige modeller, mærker og størrelser på vores hjemmeside.

CYKELVOGN

En cykelvogn kan være meget praktisk, hvis du har et eller flere børn, der skal transporteres. Flere af vores cykelvogne kan også anvendes som barnevogne, løbevogne og skivogne om vinteren – et meget fleksibelt transportmiddel, som kan bruges året rundt.

Psst, du kan endda få et skræddersyet regnslag til cykelvognen.

STÅBRÆTTER

Et ståbræt er et perfekt match til barnevognen når der er flere søskende, der skal transporteres til og fra skole. Vælg mellem mange forskellige modeller, hvor nogle er skridsikre, andre (nogle har blinkende hjul og så er der både med eller uden sæde.

Kollage (1).jpg

1. Cykelstol 2. Siddehynde 3. Regnslag 4. Ståbræt 5. Siddehynde 6. Hjelm 7. Cykelvogn 

At tage sig tid til at cykle eller gå i skole er foruden at være godt for kroppen, sindet, pungen og miljøet - også kvalitetstid med dine børn.