Bestsellers og prisvindende overtøj

Regn, sne og kulde skal ikke stoppe vores børn i at lege udenfor! I dagens indlæg har vi samlet vores bedste forslag til praktisk overtøj, som holder dit barn tør og varm på kolde dage.

Vælg overtøj med bedst-i-test
Didriksons praktiske overtøj har vundet bedst i test flere år i træk, og er kendt for at være både slidstærkt og prisvenligt. Overtøjet altid helt vind- og vandtæt og designet med gode funktioner såsom 4-vejsstretch, svejsede sømme og god ventilation. Samtidig er overtøjet så behageligt at have på, og perfekt til at løbe rundt og lege i al slags vejr. Flere af Didriksons børnejakker og flyverdragter er blevet udset til bedst-i-test-vindere:

  • Didriksons Waterman: Sættet har igen vundet bedst-i-test og er er fremstillet i galon, et nyudviklet slidstærkt, vind- og vandtæt materiale. Med praktiske detaljer som justerbare seler og fodholdere sidder tøjet ekstra godt.
  • Didriksons Boardman: Den forede bedst-i-test-vinder er 100 % vind- og vandtæt, med højt vandsøjletryk og er utrolig slidstærk. 
  • Didriksons Björnen: Den superflotte bedst-i-test-flyverdragt er fremstillet i et vandtæt PFC-frit materiale med justerbar talje. Flyverdragtens ærmer og ben kan forlænges med Extend Size teknologi, så den kan anvendes i flere sæsoner.

På med efterårets og vinterens nyheder
En af vores absolutte bestsellers på overtøj er 8848 Altitude. Her finder du et stort udvalg af innovativt overtøj i høj kvalitet med god åndbarhed, tapede sømme og selvfølgelig flot design. 8848 Altitude har netop lanceret vores nye yndlingskollektion til efterår og vinter - få en smagsprøve på deres nyheder her:

  • 8848 Altitude Bronce: En længere jakke med flot pasform, mellemvarm polstring, holdbare lynlåse og snefang i taljen.
  • 8848 Altitude Jayden: En vind- og vandtæt jakke, som er perfekt til at lege i på de køligere og regnfulde dage. 
  • 8848 Altitude Roman: En blød og varm dunjakke med god åndbarhedsevne, der passer perfekt som jakke eller til under en skaljakke på skiferien. 

På shoppen finder du et bredt sortiment af det bedste overtøj til efterår og vinter fra vores mest populære brands. Få flere gode råd til at vælge det helt rigtige vinterovertøj her.

Didriksons

Didriksons (1).jpg

1. Didriksons Waterman Regnsæt, Fuchsia 2. Didriksons Waterman Regnsæt, Sharp Blue 
3. Didriksons Björnen Flyverdragt, Sun Orange

8848 Altitude

8848 altitude 2 (1).jpg

4. 8848 Altitude Bello Jr Jakke, Olive 5. 8848 Altitude Zoe Jr Jakke, Charcoal 
6. 8848 Altitude Aino Jr Jakke, Poppy 7. 8848 Altitude Zamsar Jr Jakke, Turtle

___________________________________
@happilyeverafter
Søndagsavisen.dk