Disney’s Biler får endnu engang de små til at juble – nu har den tredje film nemlig haft premiere!

Der var fuld fart på, da Lynet McQueen endnu engang susede ind i biografsalene landet over! I begyndelsen af september havde Biler 3 premiere og vi gætter på, at der var mange små krudtugler derude, som sad med ventende blikke og var meget spændte – derfor har vi samlet noget af vores sejeste Biler-legetøj, så legen kan fortsætte hjemme på værelset!

Biler har for længst vundet mange små hjerter. Racerbilernes forskellige personligheder, konkurrenceelementet og de uventede drejninger gør, at man også nemt bliver fanget af den tredje film i rækken! I denne film bliver Lynet McQueen udfordret af nye, lynhurtige racerbiler. Heldigvis kan Cruz Ramirez hjælpe ham med at komme tilbage i kampen, og hun har sin helt egen opskrift på, hvordan de skal sejre… 😉

cars karaktärer.jpeg

 

Lynet McQueen - Rød
McQueen er en selvglad, toptunet og superhurtig racerbil, som efterhånden er ved at blive gammel. Han kan af og til være lidt ubehøvlet, men det er kun et udtryk for hans egen usikkerhed!

Cruz Ramirez- Gul
Her har vi at gøre med en optimistisk, hård, men også meget opmærksom og sød, ung dame. Cruz Ramirez er træner og hun elsker en enhver form for udfordringer!

Jackson Storm – Sort
Lynhurtig og altid klar til at køre ræs – særligt mod Lynet McQueen! Han er trænet og programmeret til maksimal hastighed, hvilket gør Jackson Storm svær at slå, hvilket han helt sikkert godt ved! 

 

Men hvad er det ved Biler, som de små er så tossede med? Er det farten, eller måske teknikken, som de er så vilde med? Eller går de måske og drømmer om at blive bilmekaniker? 
Uanset hvad det er, der får glimtet frem i øjnene, så er der masser at sjovt legetøj man kan købe, hvis spændingen skal forsætte efter biografen! Vi har samlet vores favoritter, så din lille krudtugle kan ræse ned af vejen, køre lynet rundt på biltæppet eller sus til skole på det sejeste løbehjul! Og huske også hjelmen! <3 Hvis dit barn er mere til stille lege, så har vi også sjove sæt, hvormed man kan genskabe sine yndlingscener fra serien.
Her kommer et udpluk af produkter!

kollage_cars_DK.jpg
1. Vejbane 2. Cykelhjelm 3. Løbehjul 4. LEGO Duplo 5. LEGO Juniors

 

Hav det sjovt og kør forsigtigt ;)

Kram!

 

Kilder

http://pixar.wikia.com/wiki/Category:Cars_3_Characters