Blogger Christina Bentdal anmelder søskendevognen Petite Chérie Excellence 2017

Jeg har været så heldig, at få lov til at prøve søskendevognen Excellence fra Petite Chérie. Dette har jeg gjort i samarbejde med Jollyroom, og herunder kan du læse, hvad jeg synes om vognen!

Da jeg blev gravid for anden gang, tænkte jeg meget på, om vi også skulle anskaffe os en søskendevogn, så Sander kan sidde ned, når han bliver træt. Han er jo kun 2,5 år, så det er begrænset, hvor langt han orker at gå, og derfor er det fedt, at han kan hvile benene en gang i mellem. Vi nåede desværre aldrig så langt, men nu er det så heldigt, at vi fik lov til at anmelde den spritnye 2017-model af Petite Chéries Excellence fra Jollyroom, og indtil nu er vi meget glade for den!

Excellence.jpg

Petite Chérie Excellence 2017

Petite Chérie Excellence er ikke bare en søskendevogn. Du kan let fjerne den ene siddedel og bruge vognen til ét barn. Begge siddedele kan også vendes og let laves om til liggedele. Så med denne vogn får man både klapvogn, duovogn, tvillingevogn, kombivogn og søskendevogn i ét! Der medfølger også en adapter, så du kan sætte en Maxi-Cosi autostol på stellet, så det bliver til et smart Travel System. 

Petite Excellence 3.png

Mit første indtryk af vognen var rigtigt godt! Jag havde forventet, at det ville være besværligt at montere en dobbeltvogn, men jeg blev positivt overrasket over, hvor let det var. Siddedelene er lette at tage af og på, og man kan endda løfte dem af og vende dem efter eget ønske. Vognen har et hav af kombinationsmuligheder, og vi prøvede os lidt frem for at finde den, der passer bedst til os. Med en lille baby, som skal ligge helt fladt og en storebror, der gerne vil sidde op og have en god udsigt, blev dette den bedste løsning. 

Petite Excellence 4.png

Vognen har store, stabile lufthjul, der gør det let at køre i al slags terræn. Forhjulene er drejelige med mulighed for at låse, og begge siddedele har fempunktssele og store kalecher med mulighed for ekstra solskærm, som du let kan justere med en glidelås. Både fodstøtter og ryglæn kan justeres, og klapvognsbøjlen kan let tages af.

Petite Excellence 5.png

Vi er meget tilfredse og kan absolut anbefale denne vogn til andre. Den er helt perfekt, hvis man har to børn, der ligger tæt aldersmæssigt. Når den ældste ikke længere vil sidde i en vogn, så har du stadig en perfekt kombivogn til den yngste. Den fås i flere farver og du finder Petite Chérie Excellence og mange andre fine og praktiske barnevogne hos Jollyroom.

 

Kærlig hilsen,

Christina Bentdal