Udeleg fra STIGA!

Det er sommerferie, stadig tidligt på dagen og morgenmaden har allerede tanket kroppen med energi. Udenfor skinner solen allerede og i Tv’et fortæller vejr-værten, at man godt kan lade jakken blive hjemme i dag. Så er det tid til udeleg! Her kan du få tips til sjov leg udendørs, som børnene kan have det sjovt med hele sommeren.

Udeleg på 2 (og 3) hjul
Der er intet som et forårs-rengjort fortov, der kan inspirere til at tage løbehjulet frem fra garagen! Et løbehjul er supersjovt legetøj, men også et godt transportmiddel, når man skal hurtigt over til vennerne eller i kiosken og købe sl… Vi mener selvfølgelig frugt! På Jollyroom er sommerens sejeste nyhed Route 200-S fra Stiga, der er et løbehjul med store hjul, så det også kører stabilt, selvom det går stærkt! En anden cool ting ved dette løbehjul er, at det nemt at klappe sammen, så man nemt kan tage det med til sommerhuset eller bedsteforældrene.

STIGA sparksykkel.jpg

 
Udeleg på 4 hjul
Når man har trillet på et løbehjul i et par somre, så er det måske ved at være tid til nye udfordringer fire hjul – og hvad er sjovere end et skateboard?! Når barnet er blevet en skater pro og har lært at holde balancen og køre selv, så er det måske endda tid til at lære sig tricks? Et af de første tricks man som nybegynder kan lære sig er en ollie, hvilket indebærer, at man sparker sig frem og med den ene fod trykker ned på skateboardets bagende, for så at lave et lille hop (Her er et klip, som viser hvordan du gør!)
Når det kommer til at finde et godt skateboard, så er Crown L 8,0 fra Stiga et godt bud til den lille skater, der har øvet sig lidt. Et skateboard kan også bruges som transportmiddel, og når man er fremme kan det let lægges i rygsækken eller tages under armen. 

STIGA skateboard.jpg

 
Udeleg på op til 8 hjul
For krudtugler, der foretrækker at trille på otte hjul, kan det være sjovt at prøve inline rulleskøjter! Inliners har ry for at være svære at stå på, men de fleste synes faktisk, at det er nemmere end både ski og skøjter! Hvis du er på jagt efter et par seje rulleskøjter til dit barn, så vil vi anbefale, at du ser efter Tornado fra Stiga, der fås i sort og limegrøn, og som har ekstra gode kuglelejer og en hård og holdbar yderskal, der giver god sikkerhed.
TIP! Når du er ude og rulle med dit barn, så forsøg at bruge både overkroppen og armene, da dette giver en bedre balance og gør det lette at forcere bakker og lige strækninger. 
 

STIGA inlines.jpg

 
Udeleg til fodboldfans
Drømmer dit barn om at blive den næste Laudrup? Så er det oplagt at bruge sommerferien på at øve sig! Et produkt der hurtig er blevet populært blandt små fodboldfans er et reboundnet. Et reboundnet er et slags fodboldmål, der skyder bolden tilbage, og som kan bruges både alene og sammen med vennerne! Jollyroom har lige fået denne seje React 120 reboundnet fra Stiga, der er stabilt med en ramme af stålrør og hjul under, så du kan flytte det rundt i haven!

Stiga_rebounder.jpeg

 

Psssst… Sidst, men ikke mindst: Husk sikkerheden! Du kan finde masser af hjelme, knæbeskyttere, albuebeskyttelse og håndledsbeskyttere fra Stiga lige her. 
Psssst igen… Vil du gerne holde styr på din krudtugle, når han eller hun løber ude og leger? Så har vi flere GPS-ure, så du altid kan lokalisere barnet. Klik her!

STIGA uteleker 2.png