Mindre spild – mere mad i munden

Det er de færreste børn, som praktiserer Emma Gads ”Takt & Tone” fra første færd, og meget mad kan blive spildt inden dit barn lærer at spise pænt selv. Derfor vil vi præsentere et par hjælpemidler, som I kan få brug for, hvis I vil sikre et roligt og hyggeligt måltid uden alt for meget madspild.


Små børn udvikler sig hele tiden, og det er fantastisk og underholdende for både forældre og børn, når de små skal lære at spise selv – det er desværre bare ofte, at det meste af maden ender på tøjet eller på gulvet i stedet for i munden. Derfor har vi her samlet et par smarte babyprodukter til måltidet, så I alle kan blive mætte og hygge jer uden alt for meget griseri.
BabyBjörns Børneglas er det perfekte drikkeglas til nybegyndere eftersom det er ergonomisk udformet, og hermed let at gribe fat i og holde om for små børnehænder, og så det er svært at vælte, når det står på bordet, hvilket kan spare jer for meget spildt mælk. En ekstra bonus er, at det kan bruges som en lille snack-skål til mellemmåltid og fredagsslik.
 

prinsessa dricker glaset.jpeg

dricksgals kollage.jpg
  

Når der skal vælges tallerkner til de små, er det smart at satse på noget, der gør det rigtigt let for barnet at styre maden selv. Her kan BabyBjörns Spisesæt med bestik eksempelvis være et godt valg. Tallerkenen er trekløverformet, så det er lettere at skovle maden op i et hjørne, og både ske og gaffel er tilpasset tallerkenen, og kan bruges lige godt med venstre som med højre hånd. Desuden har sættet nogle fine, friske farver, som gør det sjovere at sætte sig ved madbordet.

 

Tre flickor äter.jpeg
 
BabyBjörns Ske og Gaffel er designet, så det bliver så enkelt som muligt at få maden fra tallerkenen og op til munden. Bestikket har et kort skaft, som er let at holde fast i, og en ring nederst, der forhindrer, at hånden glider for langt ned på bestikket, når maden skal indtages.
 

 bestick liggande.jpg

kille äter glatt.jpg
  

Vi kan nok ikke helt undgå, at der bliver spildt, men vi kan i hvert fald redde noget af tøjvasken. Med BabyBjörns lege- og spiseforklæde, som er lige til at trække over ærmerne og knappe i ryggen, er dit barn helt klar til at spise uden at få pletter på tøjet. Forklædet er fremstillet af et slidstærkt og åndbart materiale, som sikrer, at barnet har det behageligt indenunder, og så er det dejligt fleksibelt, så det ikke forhindrer god bevægelighed – der er jo nok at koncentrere sig om i forvejen!

förkläde rött.jpeg