Bloggeren Emma Tiger anmelder Petite Chérie Argent 2017

I dag kan du læse den svenske blogger, Emma Tiger anmelde den skønne duovogn Argent, som er den sidste nye model fra Petite Chérie!


Petite Chérie Argent 2017 fås i både sort og grå. I stedet for den klassiske sorte, valgte jeg en grå for forandringens skyld. Den grå farve i en lækker kombination med de brune læderhåndtag og stellet, som er i højblank sort, giver vognen et luxuriøst look. 

Test-Petite-Cherie-Argent-12.jpg


Siddedelen er vendbar og har et foldbart ryglæn samt en justerbar fodstøtte, så man kan få det præcis, som man vil have det. Kalechen er justerbar og kan desuden forlænges ved hjælp af en lynlås, man lyner op. På den måde, kan man nemt skabe ventilation på en varm sommerdag! Samme funktion fungerer på liggedelens kaleche, som også kan forlænges og åbnes. Liggedelen er superhyggelig med hvid inderside med sorte prikker og en tyk madras i bunden. Barnevognsgardinet som I ser på billedet, kommer også fra Petite Chérie, og kan købes som tilbehør.

Test-Petite-Cherie-Argent-16.jpg

 
Petite Chérie Argent fylder meget lidt i bilen. Et stort plus ved Argent 2017 er, at vognen kan foldes på midten og har en skulderstrop, hvilket gør det lettere at løfte, specielt når man lige har født! 😊 Tjek filmklippet herunder, hvor jeg viser jer, hvordan jeg folder vognen sammen.

Et stort plus er, at du ikke behøver at vælge mellem luftfyldte eller punkteringsfrie forhjul, begge medfølger! Det har jeg aldrig set på nogen anden vogn, så der blev jeg positivt overrasket. Opbevaringskurven er luftig og rummelig med plads til det, man behøver, dog kunne den være noget dybere. Selen er en fempunktssele med et spænde, som gemmes under kanten, så barnet ikke selv kan nå det, og spænde det op.

Test-Petite-Cherie-Argent-7.jpg

 
Sammenfatning
Jeg er glad for vognens udseende, eftersom den er både stilfuld og solid, men alligevel let at pakke i bilen. Havde vognen eksisteret, da vores første barn lå i maven, var det nok blevet denne vogn frem for den anden vogn vi købte. Grunden til dette er, at den er lettere at bære på, og vi boede på 3. etage uden elevator. Med Petite Chérie Argent 2017 får man meget vogn for pengene! Det eneste minus er, at funktionen for at folde ryglænet ned er lige vel simpel. Jeg havde hellere set, at der var en knap, som gjorde det lidt nemmere og mere ergonomisk. 
 
Mål
Liggedel: L78 x B33 x D18 cm
Sammenfoldet: L67 x H31 x B59 cm
Opslået: L87 x H99-110 x B59 cm
Sæde: B33 cm
Ryglæn: L47 cm
 
Med venlig hilsen,
Emma Tiger