Øvelse gør mester!

Leg er dér, hvor barnet udvikler sig mest, både socialt, fysisk og i deres forståelse af alverdens sammenhænge. Og når det gælder sammenhænge og opdagelsestrang, så anbefaler vi stærkt Mickis skønne pastelserie med gåvogn, puttekasse og hammerbræt, som helt sikkert vil fange de mindstes interesse og fantasi på få sekunder.
 

 

gåvagn.png

 
MICKIS gåvogn i træ lærer de små at komme afsted i fuld fart, helt ved egen kraft. Når barnet er i tumlingealderen og tager de første skridt, er en gåvogn det perfekte legetøj, fordi den både støtter og motiverer gå-træningen. Og når barnet skal på lange ture, kan bamsen eller dynen komme med på vognens lad, til stor morskab for alle. 
 

plocklåda.png
  

Gør indlæringen sjov med MICKIS puttekasse. Det skal være sjovt at lære, og puttekassen er et herligt motorisk legetøj til børn, der både kan underholde, undervise og udvikle - ikke bare hjernen, men også motorikken og koordinationsevnen, for klodsen skal jo rammes i det rigtige hul!

 

bulltbräda.png

 
Årsag og virkning. – ”Når jeg slår, kommer der en lyd!” Sådan en opdagelse er stor og utroligt spændende for barnet, og vi lover, ama’r halshug, at med MICKIS hammerbræt bliver der sat mange tanker i gang – fra det allerførste slag! Et slåbræt underholder barnet og hjælper det med at forstå sammenhængen mellem slag, lyd og bevægelse, samt deres egen påvirkning af verden og den svære koordination mellem øje og hånd.
Vil I se flere produkter fra Mickis pastelserie, så klik her.