Because babies love to rock

Blød, ergonomisk og naturlig – sådan vil vi beskrive skråstolen Bliss Cotton fra BabyBjörn. I stedet for batteri bliver skråstolens rytme styret af barnets naturlige bevægelser.


BabyBjörn har udviklet en ny version af deres klassiske babyskråstol Bliss. Den nye Bliss Cotton er en blød version, som er fremstillet i 100 % bomuld. Det som først slår os ved denne vippende nyhed er, at det virkelig er en skråstol, der er designet med fokus på ”bedst for baby”. 


BabyBjörn skråstol er hverken batteridrevet eller afhængig af et stik, men er i stedet designet til at bruge babyens egne bevægelser til at gynge stolen. Med fægtende arme og sparkende ben som drivkraft, giver skråstolen også babyen en lille træningstur, hvor balance og motorik bliver øvet. Bliss’ ergonomiske udformning støtter rigtigt godt om babyens ryg, nakke og hoved., og den er desuden mærket med OekoTex standard 100 klasse 1, hvilket garanterer, at materialet er helt allergivenligt og giftfrit.  
Bliss skråstol anbefales til børn i alderen 0-2 år, og når barnet har lært at sidde selv, kan den smarte skråstol til baby laves om til en lænestol i børnestørrelse – smart!