Amanda Schulman gæster Jollyroom Trends

Vi har mødt Amanda Schulman – forfatter, TV-producent, iværksætter og nu også mor til tre, til en snak om kærlighed og hendes forberedelser til lille Louis ankomst. 

Alder: 37
Familie: Gift med Alex Schulman, 41. Sammen har de børnene Charlie, 7, Frances, 4 og nu også lille, nyfødte Loui. 
Karriere: Amanda er et kendt ansigt i Sverige, og har gennem tiden lavet mange iværksætterprojekter med sin søster, herunder Sveriges største podcast, Fredagspodden, med over en halv million lyttere om ugen, og så har hun for nyligt åbnet egen konceptbutik i fashionable Stockholm.

 

 
❤❤❤

Nu er du jo lige blevet mor for tredje gang. Hvad elsker du mest ved at være mor?
Det giver mig mening med livet. Min familie betyder alt for mig. Det er også sjovt at være mor, og det at have født en masse børn som jeg nu tager mig af, det er skønt. 

 

Hvad er de negative sider?
Ansvaret. Nu for tre børn, jeg kan af og til blive helt svimmel ved tanken om, at jeg har ansvar for dem. Deres sundhed, glæde og alt andet. Man vil jo gerne give alle sine børn alt, men det er ikke altid, at man har tiden til det. Og tre børn på tre forskellige alderstrin kræver jo forskellige ting, hvilke ikke altid er let. Lige nu har jeg eksempelvis en lille baby, der kræver 100 % af min opmærksomhed, og så får jeg dårlig samvittighed over for de to andre. Så må jeg forsøge at minde mig selv om, at det kun er for en kort periode. Jeg tror, at dét at være forælder indebærer, at man altid har lidt dårlig samvittighed, men hvis man lærer at acceptere det, så bliver det nok lettere, tænker jeg.


 
Hvordan føltes det nu, når lille Lois er kommet til verden? Hvis du sammenligner med første gang du blev mor?
Det er helt sikkert ikke samme chok som første gang, og det var skønt at føle sig lidt rutineret. Der var også mindre tid til at genfinde sig selv, eftersom jeg nu også har to andre børn at tage mig af. Livet går ikke i stå. 

 

Vi ved, at du har forberedt dig meget, da du nærmest tømte vores lager for et par måneder siden! Hvilke tanker gjorde du dig om forberedelserne? Hvad var dine must-haves?
Da det er mit sidste barn, så ville jeg virkelig gøre det fint, og købe alt, hvad jeg behøver plus lidt til. For første gang lykkedes det at lave et børneværelse med alt. Det var også skønt at have alt ved hånden, da det faktisk gøre det lettere at have en baby. Jeg elsker mit puslebord og begge mine babynests, en babynest og en Cocoonababy®. De kan flyttes rundt overalt i lejligheden og gør, at han kan komme med mig i alle rum. Jeg glæder mig også til at prøve 4moms skråstolen, der kan bevæge sig. Han skal bare lige blive et par uger ældre. Så må jeg også slå et slag for halvmånesengen, som han både sover i hjemme, og når vi rejser til Gotland i weekenderne. 

 

❤❤❤

Her kan I se flere af Amandas favoritter! 

Børneværelset 

Rummetkollage Amanda.jpeg

1. Alice & Fox lampe 2. Talking Tables dekoration 3. Melissa & Doug giraf 
4. Minitude Light box 5. Alice & Fox tæppe 6. Brio Tax træklegetøj 
7. Mr Maria natlampe 8. Frank & Poppy puder 9. Bloomingville opbevaringskasse
 
Baby
 Babykollage Amanda.jpeg
1. Alice & Fox tæppe 2. Teddykompaniet sutteklud 3.  Autostol 4. mamaRoo Skråstol 
5. Petite Chérie pusketaske 6. Tiny Treasure tøjsæt 7. Petite Chérie Heritage duovogn

 

❤❤❤

En ting, der slår mig med dig og din mand, Alex, er at I er så søde og romantiske! Og at I bruger meget tid på hinanden! Hvordan finder I tiden til det?
Vi forsøger at priotere det, selvom det af og til er svært. Vi blev jo gravide lige efter vi mødte hinanden, så vi kender ikke til andet end at være gravide eller have børn. Så vi har fra starten aftalt, at vi får børnene passet en gang om ugen, og det forsøger vi at holde fast i, så vidt det er muligt. Så gælder det jo også om at finde tid derhjemme også, og eksempelvis at drikke vin og tænde stearinlys, når børnene sover.


Hvordan opdeler I de huslige gøremål?
Alex er bedst til at gøre rent, og jeg er virkelig dårlig til det. Så det er altid ham, der gør rent. Vi skiftes til at lave mad. Vi har begge krævende jobs, men vi har ingen chefer, hvilket gør, at vi kan være fleksible og arbejde hjemmefra. Det var også en af grundende til, at min søster og jeg startede vores eget. Så kan vi få så mange børn som vi havde lyst til, og stadig have et sjovt arbejde. Jeg har slet ikke styr på, hvor mange møder vi har ammet os igennem, men som med alt andet, så handler det om at finde en balance. At få plads til både børn, arbejde, venner, alt det praktiske og også lidt romantik. Det er ikke altid helt let, men når det går op i en højere enhed, så føles det godt. 

 

Nu vi er ved Alex… Så må vi altså spørge! Denne mand serverer morgenmad på sengen hver eneste weekend. Er det noget du har forhandlet dig til, eller hvordan opnår man det?
Haha, jeg tror at det er kombinationen af, at han er verdens sødeste og mest betænksomme mand, og så at han ved, hvor meget jeg sætter pris på det. ❤