Se og lær med ABC aktivitetstæppet fra Skip Hop!

Et aktivitetstæppe kan hjælpe din baby med at udvikle sine visuelle, kognitive og motoriske færdigheder, og hvis du er på jagt efter et til din lille skat, har vi fundet det helt rigtige tæppe til opgaven. Skip Hop ABC Aktivitetstæppe opfylder alle de krav, som du bør have på din liste, når du leder efter et sjovt og bekvemt legetæppe til din baby. 

 

Sæt farver på. Skip Hop har valgt at male med den farverige pensel, hvilket er en smart taktik, da små børns syn endnu ikke er helt færdigudviklet, og de hermed ser stærke farvenuancer bedre. Derfor er de stærke farver både med til at udvikle barnets visuelle færdigheder, og at gøre det nemmere at skelne mellem alle de sjove detaljer og figurer.

skiphop_babygym.png

   
 
Vælg et legetæppe med et blødt underlag.
Når du skal købe et aktivitetstæppe til din baby er det vigtigt at tænke på, at barnet skal ligge blødt og komfortabelt, for hvis barnet ligger godt, så bliver det også sjovere at udforske alle de flotte farver og former, som et aktivitetstæppe kan byde på. Når barnet udforsker det sjove legetøj udvikles musklerne i arme, ben og nakke samtidigt med, at motorikken udvikles.  


 skiphop3.png

 
Gå efter sjove figurer. Et aktivitetstæppe er ikke meget værd uden en masse sjovt legetøj til din baby, og ABC fra Skip Hop har masser af underholdende figurer, der både er spændende at se på og røre ved. De spændende figurer har sjove farver, former, materialer og lyde, som motiverer din baby til at række ud efter dem. Når det lykkedes, opmuntres barnet til at prøve igen og igen. Derfor er det også vigtigt, at barnet kan nå legetøjet, så de kognitive og motoriske færdigheder udvikles på en måde, der er både sjov og underholdende. 
Vil du se mere om ABC Aktivitetstæppet fra Skip Hop, kan du gøre det her.