Jollyroom indretter Ann Söderlunds sommerhus – Se hele afsnittet her!

Cribs for Kids er en ny programserie fra Jollyroom, hvor vi tager ud og besøger kendte mennesker I hele Norden og indretter børneværelser. Med os har vi altid det dygtige indretningsteam, og via spændende interviews med forældrene, graver vi ned i familiens liv, og finder ud af, hvad de synes er vigtigt, for at skabe et hyggeligt og trygt hjem for deres små.

I første afsnit af Cribs for Kids er vi rejst den lange vej til Gotland, hvor vi banker på hos Ann Söderlund.  Ann er en svensk journalist, TV-vært, forfatter, blogger, designer – ja, listen er lang! Fremme på Gotland møder vi denne skønne kvinde i hendes hjertevarme og naturskønne omgivelser.

 

Ann beskriver sit sommerhus, ja eller sommergård burde man nok sige, som sit ”hjertehus”, og vi forstår hvad hun mener. Huset er et dejligt sted, hvor hendes store familie kan samles, lege og hygge sig sammen. Ann har hele 5 sønner i forskellige aldre, så vores udfordring bliver at indrette huset, så der er plads til alle – challenge accepted!

Med et hav af hyggelige lamper, flot indretning og sjovt legetøj håber vi, at familien får en endnu sjovere sommer i hjertehuset på Gotland. Her kommer første afsnit af Cribs for Kids!

 

Tip! Du kan se filmen med undertekster, hvis du justerer under indstillinger.

 

Her er et udpluk af Anns yndlingsting

 

Indretning

annsöderlund_trendskollage_inredning.jpg

1. Bord fra Bloomingville 2. Loftslampe fra Färg & Form 3. Sækkepude fra Roommate 4. Aktivitetslegetøj fra Brio 5. Lampe fra Form Living 6. Stel fra Jabadabado 7. Billede fra Fine Little Day 8. Opbevaringsæske fra LEGO 9. Tæppe fra By On

 

Udeleg

annsöderlund_trendskollage_utelek (1).jpg

1. Gynge fra Woodlii 2. Sandkasse fra Woodlii 3. Gåbil fra Mini Speeder 4. Cykel fra Pinepeak 5. Kanalsystem fra AquaPlay 6. Vogn fra Woodlii

Varme hilsner,

Jollyroom