Filmtips – 10 populære børnefilm til jeres filmaften!

Man bør ikke tilbringe al sin tid foran fjernsynet – det ved alle og enhver, men engang i mellem er det jo meget rart at samle hele familien til en god gammeldags filmaften.

Find en masse bløde tæpper og puder frem og lav en stor skål popcorn – så mangler I bare at finde den helt rigtige film, men det kan jo være lettere sagt end gjort! Derfor har vi samlet en inspirationsliste med 10 populære børnefilm som du kan tage frem næste gang, I skal have filmaften!

 

@MamãeAchei!.jpg

 

Vores liste byder både på nye børnefilm og gamle klassikere, så det er bare med at vælge én hele familien vil se! Som alle småbørnsforældre ved, så har børnene helt klare idéer om, hvad de kan li’, og hvad de IKKE kan lide, så derfor er det slet ikke sikkert, at I får lov til at sætte noget andet på end yndlingsfilmen, men vi håber alligevel, at I kan blive inspireret til at se (eller gense) en af disse fantastiske børnefilm. Flere af filmene, er klassikere som I forældre sikkert også har set, da I var barn, og hyggen bliver ikke mindre af, at hele familien kan synge med på ”Hakuna Matata”.

 

10 filmtips

Toystory (1, 2 & 3)

Frost

Paw Patrol

Kæledyrenes hemmelige liv

Vaiana

Trolls

Pippi Langstrømpe

Den gode dinosaur

Løvernes konge (1, 2 & 3)

Find Dory

 

Hvis ingen af vores filmtips er noget for de små, så kan I jo altid gå tilbage til at se den samme film igen og igen (og igen)… 😉

 

God fornøjelse! ❤