10 ting du skal have med på fødegangen – en tjekliste!

Som førstegangsfødende kan det være svært at vide præcis, hvad man skal pakke i tasken til fødegangen – og der er jo rigeligt andet at tænke på i forvejen! Derfor har vi, med hjælp fra vores fantastiske kunder, samlet en liste med de 10 vigtigste ting, du skal have med på fødegangen.

Den store dag nærmer sig med hastige skridt, og der er meget, som skal ordnes inden den lilles ankomst. For at gøre det hele liiidt lettere, vil vi forsøge at hjælpe med at I får pakket en god taske til fødegangen! Vi har nemlig fået masser af gode og brugbare tips fra vores kunder, med ting, som de har været ekstra glade for at have med på den store dag. Er det ikke fantastisk, når forældre kan hjælpe, støtte og give hinanden gode tips? <3 


Listen 
1.    Varmepude
2.    Blødt toiletpapir
3.    Store, højtaljede og bløde bomuldstrusser 
4.    Toiletartikler – Hårbørste, sæbe, hårelastikker og tandpasta 
5.    Læbepomade (mange siger, at luften er meget tør på fødegangen)
6.    Behageligt tøj til hele familien 
7.    Babynest og babytæppe 
8.    Kamera og telefon (glem ikke opladeren) 
9.    Snacks samt mad, der mætter lidt mere 
10.  Musik

 

”En god playliste, der gør dig glad”

 

Forberedelse er alfa og omega 
I dette tilfælde kan det faktisk betale sig at være pessimist, når det kommer til tid. Hvis du er stresset kan det nemlig føre til, at du glemmer ting, som du gerne ville have haft med. Begynd derfor med at lave en tjekliste, så du kan krydse en ting af gangen af. Du kan allerede begynde at pakke tasken flere uger før terminen, da man jo ikke ved, hvornår den lille har tænkt sig at melde sin ankomst 😊


Mange ting på din liste, kan krydses af længe før, at det er tid. Begynd derfor med at pakke ting, som du ikke behøver til hverdag – behageligt tøj, babynest, en god bog osv. Som dagen rykker tættere på kan du pakke resten, såsom toiletartikler, kamera og oplader. Tag udgangspunkt i jeres behov, og glem ikke din partner. Det kan også være, at man behøver noget til at slå tiden lidt ihjel.
Til sidst, vil vi dele et hyggeligt tip med jer. Hvis I på forhånd sover med de tæpper og sutteklude, som I har planlagt at give til den lille, så lugter tekstilerne som jer, hvilket kan skabe tryghed for barnet. 


Hav det godt, og nyd jeres lille babybobel mest muligt, her den sidste tid! <3 

 

trends_mall_i-bloggen_700X600.jpg

Pusletaske fra Petite Chérie