Snuza Hero – Hold styr på babys vejrtrækning!

Mange af vores små pus får desværre en hård start på livet og kan derfor have brug for lidt ekstra hjælp med vejrtrækningen. I dag er der heldigvis mange gode produkter, som gør det lettere at holde styr på, om de trækker vejret og dermed beroliger småbørnsforældrene. Snuza Hero er netop sådan et produkt – Vi forklarer hvorfor!

Der er så meget at bekymre sig over, når man har små børn, og man vil helst holde et ekstra vågent øje med dem i tide og utide. Snuza Hero er en bevægelses- og vejrtrækningsalarm med vibration som man sætter fast på babyens ble. Mens barnet sover overvåger Snuza Hero deres vejrtrækning via mavens bevægelser. Hvis der ikke har været nogen aktivitet i 15 sekunder, vibrerer Snuza Hero for at få en vejrtrækningsreaktion fra barnet, og skulle det ikke virke, afgiver den en skarp lyd efter yderligere 5 sekunder for at alarmere forældre og igen få en bevægelse fra barnet. 

  • Kan bruges til tvillinger, der sover sammen og for tidligt fødte børn.
  • Vejer kun 31 gr.
  • Kræver ingen ledninger.
  • Let at have med, når man rejser.
  • Kan bruges i kombination med en babyalarm.

trends_mall_i-bloggedgnn_780X500.jpg

Hvordan aktiverer man bevægelsesalarmen?
Tryk på ON-knappen, læg alarmen på en flad og stabil overflade og lad den ligge et øjeblik, til der kommer en lyd fra alarmen. Den har nu kalibreret sig selv, og er klar til at blive sat fast i barnets ble. Hver bevægelse registreres og kan ses på den lille grønne lampe, der lyser hver gang, der registreres en bevægelse.

Hvor længe kan alarmen bruges?
Det anbefales, at Snuza Hero bruges frem til barnet bliver ca. 1 år.

Hvor placerer man alarmen?
Snuza Hero sættes fast i kanten af bleen, så den bløde spids ligger mod barnets mave ca. ved navlen. Man kan godt have et tyndt lag tøj mellem Snuza og huden, men det bedste er, at der er direkte kontakt mellem barnets mave og den bløde sensor. 

Hvordan fungerer alarmen på børn der sover på maven?
Hvis barnet skal sove på maven skal Snuza Hero placeres på den ene side, så der tydeligt kan registreres bevægelser fra maven. Der er dog en øget risiko for falske alarmer i denne placering, men efter nogle forsøg finder I nok en placering, der fingerer godt for jeres barn, der sover på maven. Det kan dog være en god idé at kombinere Snusa Hero med en babyalarm, der sender lyd, da Snuzaens lydniveau vil være dæmpet i denne position.

Er alarmen sikker at bruge?
Snuza Hero er medicinteknisk certificeret, hvilket vil sige, at den bruge utroligt lidt batteri, ikke afgiver nogen form for stråling og ikke har nogle bivirkninger. Det eneste som Snuza Hero giver fra sig er lyden fra alarmen og lyset fra LED indikatoren, hvilket gør den 100 % sikker at bruge til de små!

 

Stort kram til jer alle ❤

 

Kilder:

@Babynord
@juliaser