Nyt mærke på Jollyroom – 8848 Altitude afslører nøglen til deres succes!

De første flyverdragter er allerede kommet ind på vores lager, og i løbet af efteråret kommer vi til at se endnu mere til 8848 Altitude på Jollyroom.dk. Vi har mødt designer, Melanie Lindblom, til en snak om historien bag det populære varemærke!

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan præsentere alle vores efterårsnyheder fra et nyt og spændende varemærke på Jollyroom. 8848 Altitude er et svensk mærke, der laver funktionelt og flot overtøj til en fornuftig pris, hvilket gør dem elsket af både børn og forældre. 


I forbindelse med, at 8848 Altitude dukker op på Jollyroom, så præsenterer de endda også en ny virksomhedsprofil og et endnu bredere sortiment, der går helt ned til størrelse 70, så hele den aktive familie kan begive sig ud på eventyr året rundt.


”Ingen kompromiser! Børn skal tage på eventyr uden at blive våde og kolde, og udstyret skal kunne holde til noget.”

Derudover er 8848 Altitude et varemærke, der tager socialt ansvar, både når det kommer til arbejdsforhold, distribution, produktion og de materialer, der bliver brugt, hvilket også betyder, at ingen dyr bliver skadet eller dårligt behandlet undervejs.

 

”Vi elsker naturen, og derfor er det også vores ansvar at beskytte den.”

 

Her på Jollyroom elsker vi 8848 Altitude, og derfor har vi mødt Melanie Lindblom som er designer i virksomheden til en snak om deres historie og vision – Happy reading ❤

 

Hvordan startede 8848 Altitude?
I 1990 udviklede vores grundlæggere tøj til den første vellykkede svenske ekspedition til Mount Everest. De blev udvalgt til at lave tøjet, da de havde en unik kombination af erfaring og know-how inden for både tekstilbranchen og skisport.Tøjet blev modtaget utroligt godt, hvilket fik dem til at starte 8848 Altitude, der siden da har haft fuld fart på.

Hvem henvender jeres produkter sig til?

Vores mål er at lave flotte produkter i høj kvalitet til en fornuftig pris, således at så mange som muligt kan gøre brug af vores tøj. Vi har tøj til alle; fra den dedikerede eventyrer til børnefamilien, der skal på søndagsudflugt. Det er lige meget om du er nybegynder eller professionel – vi synes, at udstyret skal være i orden! Vi udvikler hvert produkt med fokus på en specifik aktivitet, primært, alpin skiløb, vandring eller cykling, men alle vores produkter er meget alsidige. Vi laver også moderigtigt hverdagstøj, så alle vores kunder kan holde sig tørre, smarte og føler sig komfortable, selv på arbejdet eller i skolen.

Hvad er vigtig, når I designer tøj til børn? 
Vi er meget stolte over vores børnetøj! Vi ved, at det er vigtigt med godt tøj, når man skal lege udendørs, og derfor sørger vi altid for, at lægge lige så meget energi på børnetøjet som til de voksnes. Vi bruger de samme materialer, samme teknologier og meget af designet går igen, bare lidt sjovere. Ingen kompromiser! Børn skal tage på eventyr uden at blive våde og kolde, og udstyret skal kunne holde til noget. Vores kunder ved, at vores produkter kan holde til det meste, og når børnene vokser ud af tøjet, så er det stadig i så god stand, at man kan sælge det, eller lade det gå i arv til næste barn. 

Hvordan tager i hensyn til miljøet?
Miljøet er meget vigtigt for os, og derfor vil vi gerne gøre lidt mere end hvad vi er bundet til af love og regler. Vi elsker naturen, og derfor er det også vores ansvar at beskytte den. Vi arbejder løbende med at forbedre produktionen igennem procesoptimeringer, vælge materialer med omtanke og minimere vores forbrug af vand, energi og kemikalier. Mange af vores materialer er Bluesign-godkendte og alle vores produkter er helt fri for PFC!
Vi tager også stilling til etiske aspekter og har eksempelvis ingen ægte pels i vores produkter, og vi bruger kun andedun (ikke gåsedun), da det er et restprodukt fra fødevareindustrien og aldrig plukkes af levende dyr. 

Hvordan forsøger I at forbedre produktionen?
Ligesom med vores miljøarbejde, så synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for en bæredygtig og etisk produktion. Vi har et tæt forhold til vores leverandører og flere af dem har vi arbejdet med siden begyndelsen. Alle vores producenter har skrevet under på en Code of Conduct og vi har taget hjælp af en tredje part på plads, for at kontinuerligt sikre, at alle krav opfyldes. Vi tager også selv på besøg med jævne mellemrum, så vi ser med egne øjne, at alt går til på den rigtige måde.
Det er vores mål, at alle skal være stolte over at arbejde med vores varemærke, og derfor har vi også en løbende dialog om, hvordan vi kan forbedre arbejdsforholdene for alle der arbejder med 8848 Altitude. En bæredygtige og respektfulde virksomhedskultur foregår ikke kun på kontoret i Borås, Sverige  – hele forsyningskæden erlige så vigtig!

Hvorfor skal man vælge 8848 Altitude?
Man bliver altid glad for produkterne, og kan fokusere på sjovere ting, end at bekymre sig om hvordan tøjet skal fungere. Vi er omhyggelig i produktudviklingen, alle detaljer er gennemtænkte og intet er overladt til tilfældighederne! Kort sagt: Vi laver godt tøj, vi er gode ved miljøet, vi behandler vores ansatte godt og vi er et godt valg for kunden. 
Hvad er jeres vision for fremtiden?
Vores vision er, at endnu flere mennesker skal kunne komme ud og opleve naturen! Vi vil fortsætte med at overraske – hele tiden gøre det lidt bedre end vi skal, og overgå folks forventninger.
Vi er meget glade for, at vi er begyndt at samarbejde med Jollyroom, så endnu flere små eventyrere kan blive klædt godt på til leg i naturen!

 

Hav en fantastisk dag allesammen!


Varme hilsner,
Jollyroom