(Mor)bloggeren Sissel anmelder Petite Chérie Lively

(Mor)bloggeren Sissel har haft kombivognen Petite Chérie Lively med en tur i byen. Her kan du læse hendes anmeldelse af det seneste skud på stammen inden for kombivogne og finde vej til hendes spændende blog.

Livet som (mor)blogger har endelig tilsmilet mig!

En sød svensker, ved navn Annika, spurgte om jeg ikke havde lyst til at teste en kombivogn fra Jollyroom. Jovist havde jeg det! Hvis der er nogen der er god til at teste ting, så er det sgu' da mig! Kritisk - men open-minded (det burde være mit mellemnavn...)

Faktisk så kritisk, at jeg ikke troede den kunne hamle op med vores højt elskede Basson-vogn.

Vores Basson kombivogn købte vi før Bøffen blev født. Vi har altid været enige om at vi ikke ville smide 10k efter en barnevogn. For helt ærligt, hvilke behov er det lige en dyr vogn stiller, så meget bedre end en billig? Vi ville ikke gå drastisk ned i kvalitet, og vi ville ikke have en vogn der så billig ud. Vi slap med 3300,- kr. for vores Basson-kombi-vogn. Penge der er rimeligt givet ud, når vi nu havde de krav vi havde.

Vores krav til valg af barnevogn var:

  1. At det var en kombi-vogn. Både barnevogn og klapvogn i et. Vi ville ikke både have en barnevogn, og en klapvogn, da vi er mest til pakkeløsninger. Især før vi blev forældre. Vi vidste jo intet! Nu ved vi lidt mere, men jeg kan stadig anbefale en kombivogn, især hvis du bor i lejlighed, og derfor ikke har alverdens plads - eller hvis du har brug for en vogn der ikke fylder et helt fortov.

  2. Kombivogne er oftest ret små, hvilket også betyder at bredden på vognen, ikke er særlig stor. Det er en kæmpe fordel når man bor i en tæt befolket (og becyklet) by, som København. Her er mange små gader, og de bliver kun mindre af alle de (åndsvage) cykler der bliver parkeret alle vegne. Her er en lille kombivogn altså guld!

  3. Drejehjul forrest på vognen, så det er nemt at manøvre rundt om hjørner, og generelt i storbyen. Aldrig nogensinde(!) uden dem. Jeg sværger det må være ulideligt at trille rundt med en vogn uden drejehjul. Puha'. Medmindre man altså bor på verdens længste vej, hvor man bare kan gå langs vejen, indtil dens ende, og så vende om igen.

  4. Højt stel, så vi undgår rygskader. Hold da k*** hvor er der mange vogne jeg ser i løbet af en dag, hvor jeg tænker: "Stakkels jer der ejer den.. I må eddermame få ondt i ryggen af at bukke jer så langt ned, flere gange om dagen!" Så vi skulle helt sikkert have en vogn med et stel, højt nok til at vi ikke kunne kysse jorden OG Bøffen, på samme tid.

  5. At prisen var til at betale sig fra. Vi går ikke ind for mærkevarer der koster spidsen af en jetjæger. De fleste vogne koster gerne op imod 10.000,- kr(!) Simpelthen alt for mange penge, hvis du spørger mig. Så invester hellere i en god madras til din bebs. Det gør sgu' ligeså meget (hvis ikke mere), som en dyr vogn, hvor det nok nærmere er mærket du betaler for, og ikke produktet. For ja, de er da gode, alle de dyre der - men SÅ gode?

Kort sagt, så fik vi hvad vi søgte, i vores Basson-vogn. Jeg har faktisk aldrig overvejet om det var det rigtige valg vi tog, siden vi købte den.... Lige indtil jeg testede Petite Chérie's Lively Kombivogn.

livetsomungmor2.PNG

Petite Chérie Lively fås i sort eller grå og sælges eksklusivt på Jollyroom.

Kombivognen fra Petite Chérie opfylder alle vores krav til en barnevogn:

Normalt har kombivogne et stel, hvor der så kan sættes forskellige dele på. Barnevogn, klapvogn og autostol. (Mest normale her i Danmark, er dog bare at bruge en barnevogn- og en klapvognsdel.) På denne kombivogn behøver man kun den ene del der følger med fra start; nemlig en barnevogn- og klapvognsdel i et! Så smart!
Man kan folder simpelthen bare vognen ud, eller sammen, afhængig af om man har brug for det ene, eller det andet. Det kan også sagtens lade sig gøre at folde klapvognen ud til en barnevogn, selvom barnet sidder i. Det er virkelig en fordel når man har en sovende Bøf, der er faldet i søvn under køreturen, mens han sad i klapvognen. Vupti, så ligger han i en barnevogn. Helt uden at flytte ham!

Derudover er kvaliteten i top, designet er flot og alt fungerer. Vi var dog lidt i tvivl om hvor mange ture vi ville nå at trille, før hjulene ville punktere. Der er nemlig luftdæk på hjulene, hvilket der ikke er i alle vognen i dag, og da vi bor på Vesterbro, tæt på Istedgade, hvor der dagligt bliver smadret flasket i slagsmål, så regnede vi ikke med at der ville gå mange dage før vi skulle til at lappe. Sørme jo! Vi er endnu ikke punkteret, og nu har vi altså kørt en del efterhånden. Så ingen fare for punkterede dæk, vi har testet det på det værst tænkelige sted.
Hjulene er ligeledes store og robuste, hvilket gør den oplagt til lettere terræn-kørsel, såsom skovture. Vi så virkelig mange vogne med små vat(pikkede) hjul forrest, som næppe ville kunne klare at køre på andet end lige vej. Det er altså meget rart at man lige kan tage den over græsset, uden at være bange for om hjulene nu kan holde til det.

Det eneste minus vi har kunne finde, er at Petite Chérie's kombivogn er bredere end vores Basson. Der er nok tale om meget få centimeter, men hver en centimeter gælder i København! Her er virkelig kamp om pladsen på fortovene, når cyklisterne mener at det er en god idé at parkere lige foran døren til yoga-centret. Idioter.....

Det sidste (men slet ikke det mindste!) er, at kombivognen Lively, fra Petite Chérie, ingenting koster! Faktisk er den sat ned til 2795,- kr. lige nu. Bare prisen i sig selv gør at jeg 100% kan stå inde for at skrive et indlæg om vognen. Jeg er satme jyde med stort J, når det gælder penge. Nogen vil måske kalde det nærig, men jeg gider sgu' ikke bruge flere penge end nødvendigt. Her får man virkelig noget for pengene, og havde vi skulle købe vogn i dag, havde vi helt sikkert købt den her.

livetsomungmor3.PNG

Om bloggeren:

24-årige Sissel driver den skønne blog livetsomungmor.dk, hvor du kan læse om hendes liv med familien på Vesterbro. Du kan også følge Sissel på Instagram @SISSELSOLSORT