#dadstories – BabyBjörn lancerer ny kollektion af bæreseler

Seks moderne fædre, der fortæller om deres erfaringer og følelser omkring faderskabet. Hvem skulle tro, at det kunne blive inspirationskilde til en ny kollektion af bæreseler?

For nogle uger siden lancerede BabyBjörn deres nye kollektion af bæreseler, men denne gang er kampagnen en smule anderledes – kampagnen hedder nemlig #dadstories og giver seks seje fædre ordet. De fortæller deres oplevelse af at blive forældre, om kærligheden til sit barn og hvor uvirkeligt det er at holde sit barn for allerførste gang. Kampagnen opmuntrer endda også andre fædre til at dele deres historier, erfaringer og følelser omkring faderskabet via hashtagget #dadstories. 

BabyBjörn One bæresele, Leaf Print

Herremoden er lige nu præget af mønstre med en klar påvirkning fra billedet af den nye farrolle. Det har vi taget udgangspunkt i, og resultatet blev vores nye forårskollektion #dadstories.”
Anna Ekman, Art Director i Designgruppen på BabyBjörn

Bæreselen er anatomisk tilpasset det voksende barn og kan bruges til nyfødte uden brug af spædbarnsindlæg. Den har fire forskellige bæreindstillinger og kan justeres i to indstillinger efter din højde. Tre af bæreindstillingerne er på maven, og når barnet bliver lidt større kan det udforske verden fra din ryg! ;) 

One bæresele er klassificeret som ”hoftevenlig” og giver den rette støtte, så barnets hofter udvikles korrekt i de første måneder. Alle BabyBjörns produkter er desuden fri for sundhedsskadelige stoffer og er hermed skånsomme for huden og uskadelige, selv hvis barnet skulle blive fristet til at lindre sine kløende tænder på dem.