Sådan skaber du hygge på børneværelset!

Udenfor er det efterår, mørkt og koldt. Det må betyde mere hygge og leg indenfor! I dag håber vi, at vi kan inspirere jer, når I skal gøre det lidt ekstra hyggeligt derhjemme. Vi viser, hvordan man let og enkelt kan genbruge det, I allerede kan finde i skabene og giver vores eget bud på produkter fra vores yndlingsmærker, som giver den helt rette stemning i hjemmet!

I årets mørke måneder kan man virkelig gøre en stor forskel på børnenes værelser med både små og store detaljer. Lidt trylleri med lamper og belysning, indretning og tekstiler kan virkelig mærkes!

Mange ting i hjemmet har mere end ét formål, og med lidt fantasi kan både indretningen og møblerne vokse med barnet og bruges til noget helt nyt. At barnet er blevet træt af eller vokset fra en ting betyder ikke, at dens tid i hjemmet er slut. Vi vil gerne give fire eksempler.

  1. Har I en tremmeseng derhjemme, som de små er vokset fra? Tag den ene langside af, fyld godt ud med hyggelige tæpper og puder, samt søde tøjdyr og bamser. Så har I pludselig den skønneste hyggesofa, hvor alle kan sidde og læse, tænke, spille eller hygge
     
  2. En eller anden form for bord findes der som regel på de fleste børneværelser. Desværre står mange af dem tomme og ubrugte hen, men læg et blødt tæppe hen over pladen, hæng en lyskæde op over bordet og hent noget af yndlingslegetøjet og vupti – har I en hule, hvor man kan smide sig ind og måske være lidt for sig selv. Eller det kan være en legehule, hvor alle balladebørnene holder til.
     
  3. Et skab, der står og fylder (eller som er opholdssted for ting, I har glemt, I havde), kan I tømme, for skabet er i virkeligheden et slot! Brug gamle tapetrester, maling og tuschpenne til at dekorere de fineste detaljer, som vinduer og tårne. Så er her klart til alle små prinser og prinsesser, som leder efter et sted af hygge sig i al hemmelighed eller bare lege!
     
  4. Invitér efteråret indenfor! Noget af det smukkeste ved efteråret er de fine blade. Når de falder ned, kan I samle dem og gøre dem til fine indretningsdetaljer. Start med at presse bladet fladt i en bog i et par dage, så det tørrer helt. Bagefter er det let at klippe i, male på eller beholde, præcis som det er. Til sidst kan man trække nål og tråd igennem og hænge bladene op i guirlander lige der, hvor de passer; i stuen, i loftet, på opslagstavlen eller måske som rammet over sengen.

1.1_6-leaves_draw_overview.jpg

 

SkipHop, Nattou og Vinter & Bloom har et væld af skønne tæpper, stofdyr og hyggelig belysning. Her finder I et miks af småt og godt, som let pifter sofaen, sengen eller slottet op.

Husk at hygge er en fornemmelse og en følelse, så brug jeres fantasi, og lad jer ikke begrænse af bestemte opskrifter på om tingene matcher, eller om det er prøvet før. Efteråret skal da være fyldt med sjov, leg og hygge ❤

 

Billede fra www.handmadecharlotte.com