Micki Legehåndbog - Inspiration til mere leg!

For andet år i træk har Micki, sammen med det svenske magasin Vi Foräldrar, udarbejdet Legehåndbogen. Vi har talt med marketingschefen på Micki, Kristin Stafström, der fortæller om baggrunden for Legehåndbogen!

 

”Alle børn har ret til leg”

 

For dem af jer der ikke allerede ved hvad Legehåndbogen er, er det en fin lille oversigt til forældre, hvor man bl.a. kan læse om legetøj til fantasien, legetøj til rollespil, og idéer til lege for børn i forskellige aldre.

Micki har bunker af herligt legetøj, som lokker til både leg, læring, stimulering og udvikling. Alt legetøjet er i høj kvalitet og fremstilles af genbrugsmaterialer 💚. Lad de små være kreative med byggeklodserne, futte rundt med gåvognen, ellers sæt jer ned og leg sammen med dem.

Kollage_Micki_Leksaker_780X500.jpg1. Gåvogn 2. Byggestave 3. Alfabetklodser 4. Puttekasse 5. Hammerbræt

 

”Det er nu barndomsminderne bliver skabt”

 

Hvem er du og hvilken rolle har du på Micki?
Jeg hedder Kristin Stafström og er marketingschef på Micki. Jeg har sammen med redaktionen på ”Vi Föräldrar” – Sveriges største magasin for forældre - og mit team på Micki været med til at udvikle Legehåndbogen.

Hvad er Legehåndbogen egentlig for noget?
Det er en folder, hvor ”Vi Föräldrars” børnepsykolog Malin Bergström fortæller om dit barns udvikling. ”Vi Föräldrars” redaktion fortæller om legetøj til de mindste, børnenes yndlingslegetøj, Legetøj for fantasien, legeideer og legetøj til rolleleg. Vi fortæller også om vores samarbejde med Childhood, og hvorfor alle børn har ret til leg.

Hvem retter den sig imod?
Forældre og bedsteforældre.

Hvordan fik i ideen til at lave Legehåndbogen?
Det er vigtigt at forstå, hvorfor leg er så afgørende for barnets udvikling, og i Legehåndbogen hjælper ”Vi Föräldrar” os med at belyse, hvorfor barnets leg skal tages seriøst. En barndom er hurtigt overstået. Det er så lille en del af vores livslængde, men alligevel så ufatteligt vigtig! Disse få år præger resten af vores liv. ”Lige nu skabes barndomsminderne”, tænker jeg altid, når jeg ser børn lege. Tænk, hvis alle børn fik en stimulerende og lykkelig barndom.

Hvilken del af Legehåndbogen er din favorit?
Side 4, ”Leg er en måde at blive menneske på”, ordene er børnepsykologen Malin Bergströms, som fortæller om vigtigheden af børnenes leg.

Side 12, er også en favorit! Her præsenterer vi vores nyhed, Lundby Creative. Lad fantasien flyde frit i et dukkehus til alle med lyst til leg. Dukkehuset kan leges med fra to sider, da alle bagvægge kan fjernes. Væggene i stueetagen kan desuden vendes og har forskellig tapet. Med stickers kan barnet forandre og dekorere huset både indeni og udenpå. Med batteridrevne lamper bliver huset lyst hyggeligt op. Dukkehuset Creative er designet af kreakunstneren Kreativa Karin.

Hvornår kommer den på hylden i butikkerne?

Legehåndbogen kommer som et tillæg til det nummer af ”Vores Børn”, som udkommer d. 17/10. Vil du have et fysisk eksemplar, kan du sende en mail til info@micki.se med din adresse og mærket ”Legehåndbogen”, så sender Micki en til dig med posten.

trends_mall_i-bloggen_DK_780X500.jpg

”Leg er en måde at blive menneske på”