Emilie Jacqueline anmelder klapvognen Harvey

Den skønne blogger og mor, Emilie Jacqueline, har fået vores EasyWalker klapvogn med på en efterårsgåtur i skoven. Tjek hendes flotte blog ud og læs hendes anmeldelse af den praktiske klapvogn lige her!

I samarbejde med Jollyroom.dk tester vi i øjeblikket den smarte EasyWalker-klapvogn, som har i alt 11 kombinationsmuligheder. I går havde vi vognen med på en hyggelig tur i skoven, hvor den blev testet i lidt forskelligt terræn.

ej-1.jpg

Som nogle af jer måske husker, har jeg tidligere testet barnevogne for Ønskebørn, hvor valget faldt på Stork-barnevognen og City Elite Babyjoggeren, som vi har elsket lige siden og stadig gør i dag. Stork-barnevognen, med det lange liggemål, bruger vi til middagslure og City Eliten, som vi primært bruger på farten og på løbeture – og ingen af de to vil vi undvære i dag.

Dog tøvede jeg ikke med at takke ja til at teste EasyWalker-klapvognen Harvey, som giver mig mulighed for at afprøve nogle af de funktioner, jeg har savnet ved dem, jeg hidtil har testet.

 

ej-2.jpg

Havana ville enormt gerne selv være med til at skubbe den nye vogn.

 

ej-3.jpg

Med den køligere årstid, vi nu går i møde, bruger vi en Voksi-kørepose til klapvognen. Den holder på varmen og giver samtidig et komfortabelt og hyggeligt look til vognen. Den har huller til 5-punkts selen og har anti-slip striber på bagsiden, som gør, at den ikke glider i vognen. Alle materialer er i øvrigt Oeko-Tex-standard.

 

ej-4.jpg

Easy Walker har de drejbare forhjul, som jeg foretrækker, og som umiddelbart var det eneste, jeg har savnet på Stork-barnevognen. Samtidig har den et 180-graders vendbart sæde, som gør, at jeg kan se og snakke med Havana, mens vi kører, hvilket jeg pt. mangler lidt på City Eliten. De to dele er jeg ret begejstret for at få i én og samme vogn med denne.
Der er 5-punktssele, et blødt ryglæn med fire indstillinger, hvoraf den ene er fuld hvilestilling, hvilket er bekvemt i tilfælde af, at hun bliver træt på turen. Alt i alt en fremragende klapvogn med gode funktioner, der samtidig er let at folde sammen og tage med i bilen.

Hvis du har lyst til at se alle kombinationsmulighederne med lift, autostol osv., kan du se og læse mere om Easy Walker Harvey-klapvognen lige her.

ej-7jpg.jpg