Tumblemöbler hos Jollyroom

Hitta våra möbler från bObles här

Under den gångna veckan har vi gjort, så kallade ”teasers” på vår facebook-sida om ett nytt varumärke i Jollyroomfamiljen. Det danska designmärket bObles lanserades i veckan på den svenska och norska marknaden och vi är otroligt glada för att få in deras unika barnmöbler till oss, så att ni också får möjligheten att uppleva dem!

Vill du att ditt barn ska utveckla att röra på sig?

bObles beskriver sina möbler som ”tumblemöbler”. Tumble som på engelska betyder att tumla eller trilla. Möblerna ska uppmuntra barn till att leka, röra på sig, hoppa, krypa, lära sig och utveckla sin motorik. Någonting som vi tycker är en spännande tillökning i vårt sortiment - barninredning med en unik funktion!

Varje möbel är inspirerat av ett djur vilket ger möblerna ett mer lekfullt utseende. Är du ute efter nya och roliga möbler till barnrummet? Kika in hos bObles eller hos oss för mer inspiration till barnrummet. bObles grundades 2006 i Danmark och vi hoppas och tror att detta kommer bli en succé. Håll koll på Jollyroom för mer bObles framöver!

Vill ni se möblerna användas? Kika in deras youtube-video nedan 


 

dag-imorgon-Bobles_donut.jpg