Gulvtæpper fra Star Wars

Et blødt gulvtæppe i sprudlende farver eller sjove former, sikrer børneværelset mod fodkoldt, og gør det lækker at gå, lege og ligge på gulvet.

Siden filmudgivelsen 1977 synes Star Wars bare at have steget og steget i popularitet! På Jollyroom elsker vi også Star Wars og derfor har vi udvalgt en masse herlige produkter, der gør det muligt for dig, at tage en pause fra hverdagen for at træde ind i det fantastiske Star Wars-univers. Vælg bl.a. mellem produkter såsom LEGO Star Wars, Star Wars-kostumer til fastelavn og halloween, eller noget helt tredje som et vækkeur! 

Gulvtæpper til børneværelset.

Når børneværelset skal indrettes, er gulvtæpper noget af det, der gør den største forskel for pengene. Det er helt utroligt, hvad en solgul plet, et lyst og blødt underlag eller et sjovt og sejt trafikmønster kan gøre for rummet, hvor barnet skal bo og lege. Det er også lidt lækkert, at man kan undgå kolde fødder, splinter i hælen og farvepletter på gulvet ved at have et fint børnegulvtæppe, der kan rykkes rundt, hvor der er mest behov, og så gør det jo heller ikke noget, at man har et blødt underlag, når legen rykker ned på gulvet.

Søde gulvtæpper til børn

Vi har samlet en god og blandet beholdning af store og små gulvtæpper, nogle er runde og andre er med hjørner. Vores gulvtæpper er både stilfulde, bløde bomuldstæpper og sjove måtter med motiver, der sætter gang i børnenes fantasi. Hvad med et sødt gulvtæppe med ansigt fra Bloomingville eller et enkelt, mønstret et fra Alice & Fox? Vi er også ret vilde med de enkle designs fra Sebra og de farverige motiver fra JaBaDaBaDo. Dyk selv ned blandt de forskellige varemærker, som har gulvtæpper, der matcher enhver smag og stilart, vi har sikkert også noget til dig!

Husk at vi tilbyder prisgaranti, så hvis du mener, du kan finde et billigere gulvtæppe i andre onlinebutikker, behøver du bare vise det til os – så får du det for samme pris her! Tag også gerne et kig på de andre søde børnemøbler og fantasifuldt interiør til børneværelset, som vi har samlet til vores lager.