Autostole fra Star Wars

Vores børn er det mest dyrebare vi har, derfor tilbyder vi et bredt udvalg af bagudvendte autostole til babyer og børn, samt selestole til de større børn. Mange af vores modeller har bedst-i-test titler fra forskellige testgrupper, og opfylder alle EU-krav, så børnenes sikkerhed altid er helt i top, når de er med jer i bilen.

Siden filmudgivelsen 1977 synes Star Wars bare at have steget og steget i popularitet! På Jollyroom elsker vi også Star Wars og derfor har vi udvalgt en masse herlige produkter, der gør det muligt for dig, at tage en pause fra hverdagen for at træde ind i det fantastiske Star Wars-univers. Vælg bl.a. mellem produkter såsom LEGO Star Wars, Star Wars-kostumer til fastelavn og halloween, eller noget helt tredje som et vækkeur! 

1 resultater.

Vi kan alle sammen blive enige om, at børns sikkerhed er vigtig. Autostole er lovpligtigt i Danmark, og det allervigtigste udstyr i bilen, når det kommer til dit barns sikkerhed. Uanset om det er en længere ferierejse eller en hurtig tur til butikken 5 minutter væk, så skal børn sidde i en passende autostol. På Jollyroom tager vi kvaliteten af alle vores babyprodukter meget seriøst, ikke mindst når det gælder sikkerheden. Alle vores autostole er sikkerhedstestede i op til flere forskellige forsøg samt godkendte i henhold til europæiske standarder. Vores udvalg af autostole går fra babystole til selestole samt tilbehør af alle slags. Man kan nemlig godt få brug for en solskærm til bilvinduet eller en sædebeskytter, som også har opbevaringsplads.

Vælg den rigtige autostol 

Hvordan vælger man rigtigt, når det gælder autostole og babystole? Siden der er så mange forskellige varemærker og monteringsmuligheder henviser vi til Rådet for Sikker Trafik, da de har gode og korrekte anbefalinger, så I kan sikre jeres børn og udstyre bilen i henhold til gældende lovkrav. Når du har spædbørn er det en babystol, du skal kigge efter! Babystole er autostole, som er udviklet til børn mellem 0-13 kg. En autostol til babyer er dejlig fleksibel, når du skal bære dit barn til og fra bilen og når babystolens dage er ovre, skal du skaffe dig en bagudvendt autostol, som er det sikreste, indtil barnet fylder ca. 4-5 år.

Sikkerhed frem for alt 

For barnets skyld har man sat en anbefalet vægtbelastning på bagudvendte autostole, som ligger på 9-25 kg, og i Danmark anbefales det kraftigt, at barnet sidder bagudvendt, til det når 4-5 års alderen eller 18 kg. Den sidste autostol tages i brug når barnet er ca. 4 år. På dette trin kan man både få selestole og selepuder, hvor de første er de sikreste. Disse autostole behøver ikke at blive monteret på samme måde som de andre, men man kan dog i visse tilfælde montere dem på bilens IsoFIX-lås. Har du spørgsmål til vores produkter og ønsker du personlig service, så er du hjerteligt velkommen til at ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

;