Pinepeak

Pinepeak Løbehjul, Lyserød/Hvid

10 % PÅ ALT
Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Midlertidigt udsolgt
179 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

v16_Kampanj_CMS_JOLLY10_DK.gif

Brug rabatkoden JOLLY10 i kassen. Gælder hele sortimentet frem til d. 22/4 kl. 10:00. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

CMS_Club Jollyroom_DK2.png

 

Beskrivelse

Et let og praktisk løbehjul fra Pinepeak, der er udstyret med fodbremse på baghjulet og et stabilt ståbræt med godt greb, som gør turen sikker. Det er let at folde løbehjulet sammen under transport, og det egner sig derfor til rejsen. Et alsidigt løbehjul, der passer både til nybegyndere og de mere erfarne kørere.

Anbefalet alder: Fra 4 år.

Artikelnummer:  10151056

Få mere inspiration her

Information

Materiale Aluminium, stål, TPU
Højde (cm) 84,5
Længde (cm) 69
Bredde (cm) 34
Vægt (kg) 2,1

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data