Pinepeak

Pinepeak Cykelhjelm Dino, Blå

Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Vælg størrelse
Midlertidigt udsolgt
119 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

En praktisk cykelhjelm fra Pinepeak. Hjelmen har god pasform og giver optimal beskyttelse. Perfekt til cykeleventyret, eller når du cykler til skolen!
  • - Grønt spænde - Det anbefales at børn op til 7 år skal bruge en hjelm med et grønt spænde. Det grønne spænde indikerer en sikkerhedsfunktion, der sikrer at hjelmen selv løsner sig, hvis den kommer til at hænge fast i noget, så barnet i en sådan en situation ikke kommer til at hænge i hjelmen.

Artikelnummer:  10055426

Kundebilleder

Information

Materiale EPS
Øvrige mål Størrelsesguide (hovedomkreds):
XS: 44-48 cm
S: 48-52 cm

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data