Klodser fra Sophie the Giraffe

Leg med byggeklodser er ikke kun sjovt, det er også en udviklende aktivitet, hvor man kan lære om balance og former. Her på Jollyroom har vi masser af sjove klodser i flotte farver, med bogstaver og med tal, som kan bruges som indretningsdetaljer og til sjov byggeleg. Se hele udvalget af klodser lige her.

I Jollyrooms store sortiment finder du søde produkter fra Sophie the Giraffe.

Den lille giraf blev til d. 25 maj, 1961, på Hellige Sophies dag og fik derfor navnet Sophie. Da Sophie kom til verden forestillede andet legetøj altid bondegårdsdyr eller husdyr; det var derfor Monsieur Rampeau fra Frankrig kom på, at hun skulle se netop sådan ud.

Giraffen Sophie blev det første eksotiske dyr på markedet. Størrelsen og formen var ideel til små børnehænder og Sophie blev med det samme en stor succes. Når de første tegn på tænder viste sig hos de små, var Sophie altid hjælpsom.

Udelukkende gennem omtale blev giraffen Sophies popularitet større og spredte sig. Siden da har generation efter generation af børn i Europa elsket at høre Sophie lave sjove pivelyde, når de trykkede på hendes mave eller hoved. En ægte klassiker.

Klodser til babyleg

Et af de mest klassiske legetøj til små børn og babyer må være klodserne! Uanset om det er stableklodser, træklodser, stabletårn eller klodser formet som dyr og ting, så er det en fantastisk måde at lege, fantasere og lære på samme tid for børnene. Her kan man gribe og balancere, bygge og vælte, forme og mærke efter- så der er ingen ende på mulighederne, og selvfølgelig har tiderne skiftet – heldigvis – for nu er klodserne ikke kun træfarvede, men har alle mulige spændende og sprudlende farver, som barnet kan nyde, mens det leger!

En verden af klodser på jollyroom.dk

Det er helt lige meget hvilke slags klodser, I er på jagt efter. På Jollyroom har vi de holdbare træklodser, sjove stabeltårne med klovnehoved, papæske-klodser med bogstaver, tal, former og figurer på siderne og klodser fra mærker som BRIOFisher-PriceWoodliiSmallstuff og Sebra, eller hvad med Melissa & Doug eller Kids Concept – du finder det hele her!