Flyverdragter fra Småfolk

Skal dit barn ud og lege i vintervejret, så er en flyverdragt den optimale beklædning. Vi har flyverdragter til små babyer og hele vejen op til store børn. Nogle med tykt fór og andre, som dækker alle de kolde sæsoner. Find din favorit herunder.

I Jollyrooms sortiment finder du herligt børnetøj fra Småfolk.

Den danske virksomhed Småfolk, præsenterede sin første kollektion i 2005. De står bag lækre designs og børnetøj af høj kvalitet, som stråler med glade farver og sjove mønstre.

85% af Småfolks børnetøjskollektion og næsten 100% af babytøjet er ØkoTex-certificeret, og kollektionerne er skabt til at passe sammen på tværs af deres serier, hvilket sikrer utallige kombinationer og valgmuligheder.

Flyverdragter til børnene

De fleste forældre – og naturligvis, så absolut børnene – er enige om at udendørsleg  under ingen omstændigheder må begrænses. Selv ikke, når det bliver ren istid! Det er jo som man siger: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning.

Og med en god flyverdragt til børnene er man faktisk nået rigtigt langt. En flyverdragt, som både kan holde varmen, er åndbar og let at bevæge sig i, giver børnene alle chancer for at fortsætte legen ude i vintervejret uden bekymring, og heldigvis, så findes der da også bjerge af flyverdragter til både koldt og ekstra koldt vejr på markedet. Men klap hesten før du går amok – husk at barnet også har brug for et par andre ting. Skiundertøj, mellemlag, huer og vanter for slet ikke at tale om gode vinterstøvler.

Kæmpe udvalg af flyverdragter til børn på jollyroom.dk

I Jollyrooms suveræne online udvalg, som faktisk er Nordens største, finder I naturligvis alt, man kunne tænke sig af flyverdragter til babyer såvel som til børn. Her har vi en flyverdragt til enhver smag og enhver størrelse fra mærker som alle kender. Find Mikk Line flyverdragter, Didriksons flyverdragter, Name it og Mini A Ture flyverdragter og mange, mange flere. Flere af mærkerne og modellerne er blevet kåret som bedst-i-test, og når du først har bestilt, tager det kun et par dage, før tøjet er ankommet og klar til brug.

Var der andet børnetøj i manglede? Glem ikke at vi tilbyder prisgaranti, når du handler hos os, så du kan altid få den bedste pris på nettet her..