T-shirt & Toppe fra Petit Bateau

Vi har masser af flotte t-shirts og toppe til børn i alle aldre, så I kan være sikre på at have det nødvendige, både når børnene skal i skole, til fest, ud i sommervarmen eller til sport og hobby. Sørg for at garderoben er i orden, let og billigt.

Petit Bateau blev til helt tilbage i 1893 og har opnået ikonisk status i undertøjs- og t-shirtbranchen verden over.

Det franske varemærke står bagom tøj af den blødeste bomuld, skabt med fine snit og stor alsidighed, som gør det egnet til helårsbrug. 

Deres kollektioner er stilrene og af høj kvalitet, og består af bl.a. kjoler, t-shirts, leggings og huer til skønne børn.

T-shirts og toppe til hverdag og fest!

Alle forældre ved, at T-shirts og toppe er, som en hvilken som helst anden forbrugsvare, når børnene er små. Meget få stykker tøj bliver udsat for samme hårde slid og ture i vaskemaskinen som børnenes overdele. Det er derfor vigtigt at have trøjer og T-shirts i behageligt materiale og som børnene faktisk vil have på. Fyld børnenes garderober op med alt fra langærmede T-shirts med flotte tryk og broderinger til fine toppe med blonder, der passer til børnefødselsdagen!

Kæmpe udvalg af T-shirts og toppe på Jollyroom

Her på Jollyroom kan du vælge blandt et hav af flotte T-shirts, trøjer og toppe til både drenge og piger. Du finder både hverdagstøj og lækkert festtøj, til nettets bedste priser, da vi har prisgaranti på alle vores produkter.

Leder du efter kendte varemærker, behøver du ikke se langt, da du finder masser af de store brands som Name It, Hust & Claire, Mini A Ture og mange, mange flere. Det kan jo være, at du også kan finde et par matchende jeans, en nederdel eller en anden underdel, når du alligevel er forbi – mulighederne er mange!

;