-33%

GAIA Økologisk Hudpleje Pakke

299 kr 447 kr Du sparer: 148 kr (-33%)
Midlertidigt udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Denne herlige GAIA Økologisk Hudpleje Pakke indeholder de mest essentielle cremer for dig, som venter sig eller lige har født. Pakken indeholder to forskellige hudplejeprodukter til maveskindet og en creme til brystvorterne.

Den lækre Belly Oil fra GAIA er en økologisk graviditetsolie med naturlige ingredienser, som plejer og fugter huden i dybden. Olien er fremstillet specielt til pleje af maven, hvor huden er udsat for høj belastning under graviditeten, og til tider mærkes af ugerne før og efter din termin.

GAIAs Belly Oil gør huden blød og smidig, hvilket forebygger strækmærker og behandler eksisterende linjer i huden. Maveolien indeholder bl.a. hyben, en vitaminrig ingrediens, kendt for sin opstrammende effekt, og hvedefrø, som har et højt indhold af protein, og bruges til at genopbygge og reparere skadet hud. For at forbedre hudens struktur, finder du også æteriske olier i produktet, som bidrager til at udjævne ar.

En af oliens hovedingredienser er jojobaolie, en olie som minder om den kroppen selv producerer. På tør hud bidrager jojobaolien til at øge hudens naturlige talgproduktion, og på fed hud mindsker den talgproduktionen. Den giver desuden huden en fantastisk glød!

Mængde: 95 ml. Belly Butteren fra GAIA er en fed creme med ingredienser som shea butter og kakaosmør, som giver intensiv pleje og forbedrer hudens elasticitet. GAIAs Belly Butter efterlader huden blød og smidig, hvilket mindsker forekomsten af nye strækmærker.

Cremen kan også anvendes til at forbedre hudens kvalitet, og mindske synligheden af eksisterende strækmærker. Til dette formål, anvender GAIA bl.a. vitaminrig hyben og hvedefrø, som har et højt indhold af protein, for at genopbygge og reparere skadet hud. Blandt de strukturforbedrende ingredienser, finder du også æteriske olier, fra bl.a. økologisk mandarin, som behandler og udjævner ar og linjer i huden.

Mængde: 150 ml.

Nipple Balm fra GAIA en økologisk salve af bivoks og plejende olier fra bl.a. avocado og jojoba, som varsomt beskytter og lindrer ømme brystvorter. GAIAs Nipple Balm er velegnet til pleje af ammende kvinders brystvorter, da de naturlige ingredienser er helt ufarlige for din baby. Derfor behøver du heller ikke at tørre salven af, inden du skal amme. Denne salve er også velegnet til behandling af tørre, sprukne neglebånd og lignende hudproblemer, takket være sine plejende ingredienser.

Mængde: 40 ml.

Alle GAIAs produkter er helt fri fra kunstige farver- og dufte, parabener, sulfater, SLS og PEG.

Artikelnummer: 902344

Om varemærket