Legemad

Fyld legekøkkenet med legetøjsmad og legekager, som kan skæres og sættes sammen igen, så børnene kan lave mad og bage kager. Vores legemad fås i både træ og plastik, og der er alt fra dåser og frugt til grønt og lagkager.
72 resultater.

Legemad til små børn

Alle børn når at lege deres egen version af mor, far og børn, når de er små, og det er da klar, for intet er så spændende som at være stor og bestemme tingene selv! Derfor er legekøkkener og legemad også noget af det mest populære udviklende legetøj, I kan komme i nærheden af. Mad er nemlig noget, som alle børn ser flere gange om dagen, og de ser endda ofte også, hvordan det bliver tilberedt, og her er basis for den største fantasileg, så find bare legetøjsmaden frem; I træ eller plastik eller med velcro, så det kan ”skæres” i skiver og samles igen, eller i dåser, glas og kartoner, som vi køber det fra supermarkedet. Der er nemlig et stort udvalg af legemad, legetøjskager, legetøjsgrøntsager og for den sags skyld også legetøjs-køkkenredskaber at få fat på, når barnet skal introduceres for sit eget køkken.

Legemad i plast, træ og velcro på jollyroom.dk

På Jollyroom vil vi gerne have et varieret udvalg som kan dække hele familiens behov, også når det gælder legetøj og med de flotte legekøkkener har vi selvfølgelig også et yderst velassorteret udvalg af legetøjsmad, både klassiske og moderne versioner af mad fra mærker som Woodlii, Kidkraft, Melissa & Doug, Dantoy og Jabadabado – så er der nemlig noget for alle!

Velkommen indenfor i Norden største familiebutik online!