Et dukkehus er en klassiker, der giver inspiration til utallige sjove lege. Med de rette dukker og tilbehør til dukkehuset er der ingen grænser for, hvor mange spændende oplevelser dit barn kan få. Find alt til dukkehuset her!
147 resultater.

Med flotte dukkehusmøbler bor dukkerne godt

Når det fine dukkehus har fået plads på børneværelset er det en fornøjelse for alle – uanset om det er et fint slot eller en af de hyggelige klassikere. Men der var jo lige noget, der manglede: dukkemøblerne! Ellers kan dukkerne jo ikke bo og leve ordentligt! Med smarte og flotte møbler der passer til dukkehuset og dukkernes liv, er det lige før man selv har lyst til at flytte ind!

Dukkehusmøbler og tilbehør i mængder på jollyroom.dk

Find alt, hvad børnene kunne tænke sig af dukkemøbler lige her. Vi har møbler til alle slags dukkehus fra populære mærker som Barbie, Lundby og Playmobil for at nævne nogle få. Vi har selvfølgelig også masser af fantasifuldt, sjovt og genialt tilbehør til dukkehuset såvel som dukketøj, dukkebiler og selvfølgelig også dukker og tøjdyr i massevis.

Blev dukkernes hjem indrettet? Husk at vi også har alverdens andet legetøj, som barnehjertet kan begære. Se de store togbaner, sjove legetøjsbiler med parkeringshus eller stationer til - eller hvad med et løbehjul, som man kan suse rundt på? Vi har det hele!