10592 LEGO DUPLO Fire Truck
10592 LEGO DUPLO Fire Truck
10592 LEGO DUPLO Fire Truck
10592 LEGO DUPLO Fire Truck
10592 LEGO DUPLO Fire Truck

10592 LEGO DUPLO Fire Truck

229 kr 249 kr Du sparer: 20 kr (-8%)
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

10592 LEGO® DUPLO® ”Fire Truck”- et skønt sæt til de mindste fra LEGO® DUPLO® med en byg-selv-brandbil og en DUPLO®figur, så man kan køre bilen ud i byen og redde folk fra ildebrande. DUPLO® Fire Truck har en stige, som man kan kravle op ad og en brandslange, som han kan slukke ilden med.

LEGO® DUPLO® er specielt fremstillet til de mindre børn med store farveglade klodser, som er lette at få fat i for små barnehænder, og de mange sæt giver mulighed for at forstille sig uendeligt mange ting, situationer og roller, som giver masser af mulighed for udvikling og læring.

Artikelnummer: 523719

Produktspecifikation

Materiale Plastik
Antal dele 26
Filer LEGO_Brand_Catalogue_EN.pdf

Om varemærket

LEGO

LEGO legetøj til børn findes i alle afskygninger, så du går aldrig forgæves hos os, når du har brug for en gave til børn! Find LEGO DUPLO til små børn, såvel som seje Bionicle byggesæt til store børn, for uanset om de elsker LEGO Friends, LEGO Ninjago eller en af de andre populære legetøjsserier, så giver legetøjet altid mange timers hjernegymnastik og fantasifuld leg. Behøver vi sige, at vi har sikret et stort udvalg af legetøj fra LEGO til både drenge og piger i alle aldre, så her er virkelig noget for alle.

Se mere fra LEGO »