Fippla Aktivitetslegetøj Lyd & Lys Medium

399 kr 416 kr Du sparer: 17 kr (-4%)
Midlertidigt udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Med en legetøjspakke fra Fippla kan I sikre jer godt, sjovt og lærerigt legetøj til børn og babyer til gode priser. Vi har sat pakkerne sammen, så der er legetøj og aktivitetslegetøj til enhver lejlighed, uanset om det er til dåbsgave, fødselsdag eller andre situationer.

Kamera fra Fippla - et herligt legetøj til de mindste børn, udformet som et farverigt kamera med sjove billedskiver. Skiverne kan sættes ind i kameraet og bruges til at projicere flotte billeder op på væggen eller på gulvet. Kameraet har lydeffekter og kan afspille musik. Lydene aktiveres med tre knapper, som dit barn selv kan trykke på.

Anbefalet alder: Fra 3 år // Mål: B13 cm x D5 cm x H9 cm.

Nøgler fra Fippla - Et sjovt babylegetøj, som stimulerer og underholder de mindste børn med blinkende lys og sjove lyde. Legetøjet er forsynet med tre knapper, man kan trykke på, og to nøgler.

Anbefalet alder: Fra 12 måneder // Mål: H15 cm x B9 cm x D4 cm //Materiale: Plastik.

Legetøjstelefon fra Fippla - et sjovt legetøj til småbørn, som gør dem i stand til at imitere store børn og voksne – noget de mindste elsker! Telefonen kan klappes sammen, man kan spejle sig i skærmen, og den siger skægge lyde, når man trykker på knapperne.

Anbefalet alder: Fra 12 måneder // Mål: H18 cm x B7 cm x D5 cm.

Hammer fra Fippla - et sjovt aktivitetslegetøj til de mindste børn, udformet som en farverig hammer, der laver lyde, når man hamrer med den. Hammerens hoved er blødt, så det er ufarligt at slå med.

Anbefalet alder: Fra 6 måneder // Mål: H14 cm x B6 cm x D3 cm.

Legetøjet er fremstillet i plast, og batterier medfølger, undtaget til kameraet lyd- og lysfunktion (3 x AA-batterier) samt hammerens hammereffekt (2 x AA-batterier).
Artikelnummer: 901313

Om varemærket

Fippla

Fippla tilbyder et herligt udvalg af aktivitetslegetøj til babyer og tumlinger, som stimulerer børnene og bidrager positivt til deres udvikling. I legetøjssortimentet finder du alt fra søde dyr til musikinstrumenter, som underholder og aktiverer de små. Produkterne er fremstillede af stærk plastik, og holder til utallige timers leg.

Se mere fra Fippla »