Kundeservice

Retur, fortrydelsesret & garanti

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit køb, kan du sende varen tilbage til os og få pengene tilbage. Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din vare og 365 dages returret. 

OBS: Hvis du har modtaget en beskadiget vare, skal du ikke sende den retur. Kontakt i stedet kundeservice og lav en reklamation. Læs mere om vores reklamationsvilkår herunder. 

OBS! Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar for at din returvare kommer frem til os. Derfor skal du notere kolli-ID på den pakke, du sender retur til os og gemme kvitteringen fra PostNord.

Hvis din vare er beskadiget, hvis du ikke har fået en returseddel eller hvis du har andre spørgsmål, så kan du altid kontakte os via vores kundeservice.

Returnering af varer

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit køb, kan du nemt sende varen retur til os og få pengene tilbage.

Budbee
Sådan returnerer du en vare:

 1. Læg varen du vil returnere i sin originale emballage. Luk derefter pakken forsvarligt.
 2. Bestil en returforsendelse via Budbees app eller ved at kontakte os. Du bestemmer selv hvilken dag din pakke skal afhentes.
 3. Ved afhentningen sætter Budbee en returlabel på pakken, der medfølger derfor ikke en returlabel i din pakke.

Du får pengene tilbage senest 14 dage efter, vi har modtaget pakken.

Postnord
Sådan returnerer du en vare:

 1. Læg varerne, som du ønsker at returnere, tilbage i pakken. Luk pakken grundigt.
 2. Klistr den medfølgende returseddel oven på den gamle fragtseddel.
 3. Send pakken fra dit PostNord-udleveringssted  eller book afhentning af pakken i Post Nord appen eller via Post Nords hjemmeside. Gem kvitteringen som bevis for din returforsendelse.

Du får pengene tilbage senest 14 dage efter, vi har modtaget pakken.

Returafgift

Herunder kan du se priserne på returforsendelse:

 • Tøj og sko – 29 kr.
 • Øvrige små og mellemstore pakker (med en vægt under 20 kg) – 59 kr.
 • Store pakker (med en vægt over 20 kg) – 139 kr.
 • Øvrigt gods (varer der leveres på palle) – 239 kr.

Hvis du vil returnere flere produkter, eksempelvis tøj og en trampolin (stor pakke med vægt over 20 kg), så er det altid den dyreste returafgift som skal debiteres.

Returfragten trækkes automatisk fra det beløb, du får tilbagebetalt. Hvis du fortryder dit køb og ønsker at returnere hele din ordre, skal du kontakte kundeservice indenfor 14 dage efter du har modtaget din ordre, og meddele os at du har fortrudt dit køb. I dette tilfælde får du også fragtomkostningerne fra købet tilbagebetalt. Dette gælder blot hvis du har valgt den billigste leveringsmetode ved købet. Hvis du returnerer en del af din ordre, eller ikke kontakter os inden de 14 dage, tilbagebetales fragtomkostningerne ikke. Returfragt skal altid betales i forbindelse med en returnering, også hvis du har fortrudt dit køb. Har du en ubetalt faktura, er det vigtigt at du selv ændrer forfaldsdatoen. Det kan du gøre på www.klarna.com/dk/ eller ved at ringe til Klarna på telefon 69918881.

Bytte et produkt

Hvis du vil bytte et produkt skal du sende det retur, du får dine penge tilbage ekskl. returforsendelsen. Se de gældende returpriser og returvilkår herover. Du skal selv lave en ny bestilling på det produkt, størrelse eller farve, som du vil bytte til.

Hvis du ved købet har brugt rabatkode, mængderabat eller lignende, skal du kontakte kundeservice for at få erstatning.

Retur ved mængderabat
Når du benytter dig af en mængderabat, for eksempel 3 for 2, får du værdien af den billigste trukket fra i kassen. Denne værdi trækkes fra den samlede pris på de varer, der er en del af mængderabatten.
Hvis du vil returnere et produkt, som du har købt med mængderabat, ophører rabatvilkårene. Tilbagebetalingen for det returnerede produkt er produktets rabatpris – det vil sige originalprisen minus en tredjedel af prisen på det billigste produkt i din ordre. Udregningen af produktets rabatpris står på din faktura.
For eksempel: Hvis du har købt et produkt for 100 kr., et produkt for 80 kr. og et produkt for 60 kr., får du henholdsvis 80, 60 og 40 kr. retur afhængig af hvilket produkt, du vil returnere.
Hvis du ønsker at bytte størrelsen på et af dine produkter, kontakt da venligst vores kundeservice, så hjælper vi med dette.

Fortrydelsesret

Når du handler hos Jollyroom, har du ret til at åbne og prøve dit køb. Dette gælder dog ikke ved køb af hygiejneprodukter, eller hvis produktet returneres i forringet stand, læs mere herunder.

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen og få pengene tilbage. I henhold til købeloven har du fortrydelsesret i 14 dage, som gælder fra og med dagen, du modtager din vare.

Hygiejneprodukter
Fortrydelsesretten omfatter ikke produkter, der ikke kan sælges igen af sundheds- eller hygiejnehensyn. Dette gælder eksempelvis brystpumper, maskiner til modermælkserstatning, kosmetiske produkter, trusser, badebleer, badedragter m.m., samt produkter med begrænset holdbarhed eller klassificering som ferskvare. Med undtagelse af tilbagesendelse af en amme-bh, hvis man har prøvet den med ammeindlæg.

Ved retur af  amme-bh'er, UV- og badetøj, beder vi dig returnere varen i original emballage og samme stand som ved købet. D.v.s. at varen ikke skal være brugt, og at eventuelle mærker og plomberinger stadig skal sidde på tøjet. Ved manglende eller skadet emballage, mindskes det tilbagebetalte beløb, hvilket bliver afgjort fra sag til sag.

Produkter i forringet stand
Det forventes at varen bliver returneret i samme stand, som den blev modtaget for fuld tilbagebetaling. Hvis varen returneres i forringet stand eller har været brugt så meget, at det ikke kan sælges for originalbeløbet, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb svarende til værditabet. Dette værditab bliver vurderet fra sag til sag. Hvis varen ikke kan returneres i samme stand, skal du omgående kontakte vores kundeservice, som kan vurdere, om vi kan tage varen retur. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, formindskes varens værdi, hvor meget den formindskes vurderes fra sag til sag.

365 dages returret ved ubrudt emballage

Når du handler hos Jollyroom, har du ret til at returnere uåbnede varer inden for 365 dage og få tilbagebetalt varernes pris, fratrukket prisen for returfragt.

Du har altså ret til at returnere varer frem til 365 dage efter dit køb, så længe varen ikke er beskadiget og ligger i en uåbnet originalemballage. Produkter uden emballage kan ligeledes returneres inden for 365 dage, hvis samtlige mærker, klistermærker, etikker m.m. er intakte og stadig sidder fast på produktet. Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, og må ikke være brugt.

Reklamation

Når du handler hos Jollyroom får du 1 års garanti på alle produkter, og du har 2 års reklamationsret, hvilket følger dansk lovgivning.

Hvis du vil foretage en reklamation af din vare, skal du kontakte vores kundeservice. Vi vil bede dig om at sende os en beskrivelse af produktets fejl og tydeligt billedbevis, så kan vi hjælpe dig videre i processen.

Produktgarantien dækker kun fabrikationsfejl, som eksisterede, da du modtog produktet. Fabrikationsfejl skal fremvises for og konstateres af Jollyroom. Afhængigt af situationen kan du blive tilbudt en gratis reparation, nyt produkt eller nedslag i originalprisen. Produktgarantien gælder ikke, hvis vi ikke kan finde produktets fejl, eller hvis du selv har forårsaget skaden.

Prisgaranti

Prisgaranti – altid lave priser

Shop med prisgaranti og få råd til mere sjov og ballade med familien! Vi sørger for, at du altid får lave priser, når du handler hos Jollyroom. Hvis du finder produktet billigere, matcher vi selvfølgelig prisen – uanset om det er i en anden butik eller hos os selv! Læs mere, om hvordan du får prisgaranti nedenfor.

Prisgaranti mod konkurrenter:

 • Prisgarantien gælder på produkter i alle fysiske og online butikker registreret i Danmark.
 • Du kan ansøge om prisgaranti inden du bestiller produkterne eller op til 7 dage efter dit køb.
 • Prisen på det produkt, du sammenligner med, skal være gyldig på den dag du ansøger om prisgaranti, eller inden for 7 dage efter dit køb.
 • Nogle produkter og varemærker sælges eksklusivt hos os – se næste punkt for prisgaranti på vores egen hjemmeside.

Prisgaranti mod Jollyroom.dk:

 • Du får også glæde af prisgarantien på Jollyrooms hjemmeside, og vi betaler med glæde prisforskellen, hvis prisen har ændret sig efter dit køb.
 • Prisgarantien mod os selv er gyldig, når prisen på dit produkt bliver lavere på vores hjemmeside inden for 7 dage, efter du lagde din bestillingen.

Krav til prisgaranti

Inden du ansøger om prisgaranti, beder vi dig tjekke at produktet, prisen og virksomheden lever op til alle nedenstående krav.

 • Prisen inklusive fragt og afgifter skal samlet set være lavere i butikken, du sammenligner Jollyroom med.
 • Produktet skal være præcis det samme (mærke, type og årsmodel, specifikationer etc.).
 • Produktet skal være på lager i butikken, du sammenligner med. Butikken skal være i stand til at levere produktet omgående, når Jollyroom kontrollerer informationen.
 • Produktet skal være nyt og må ikke være brugt som udstillingsmodel eller lignende.
 • Prisgarantien gælder ikke ved konkurssalg, lukning eller andre tilfælde, hvor du ikke tilbydes garanti eller reklamationsret efter dit køb.
 • Prisgarantien gælder ikke for personlige rabatter, som man eksempelvis får ved at være medlem af en klub, gruppe eller agere på en særlig måde på Facebook eller andre medier.
 • Prisgarantien er kun gyldig ved køb af produkter til privat brug ikke til videresalg. Jollyroom forbeholder sig retten til at begrænse prisgarantien til ét eksemplar af hvert produkt per kunde.

Sådan får du prisgaranti

Kontakt vores via kundeservice, så vi kan behandle din forespørgsel om prisgaranti. Inden du sender beskeden, beder vi dig dobbelttjekke at samtlige krav er opfyldt og vedhæfte nedenstående dokumentation.

Dokumentation fra online butik (gælder også Jollyroom.dk)

 • Skærmprint der viser dato, produkt og pris.
 • Direkte link til produktet fra den butik, hvor du har fundet varen til en billigere pris.
 • Udregning af den totale pris, der viser, at prisen inkl. fragt, afgifter m.m. samlet set er lavere.

Dokumentation fra fysisk butik:

 • Kopi fra annonce, magasin eller lignende materiale, der viser produktet, prisen og tilbuddets gyldighed.
 • Butikkens kontaktinformation så vi kan bekræfte dine oplysninger.

Vi tilbagebetaler prisforskellen til din konto inden for 14 dage, efter vi har modtaget og godkendt dokumentationen for prisgaranti.

Garanti i forbindelse med fødsel og graviditet

Jollyroom tilbyder udvidet fortrydelsesret på alle produkter i forbindelse med fødsel og graviditet. Denne fortrydelsesret gælder op til 4 uger efter barnets fødselsdato og giver dig mulighed for at returnere produkterne, du har købt, hvis det ulykkelige skulle ske, at graviditeten eller fødslen ikke forløber som forventet. Ved brug af denne fortrydelsesret, skal produkterne være ubrugte. Du skal desuden kunne fremvise en lægeerklæring. Produkterne skal returneres i originalemballage. 

 

kontakt2.png