Gulvtæpper fra Kids Concept

Et blødt gulvtæppe i sprudlende farver eller sjove former, sikrer børneværelset mod fodkoldt, og gør det lækker at gå, lege og ligge på gulvet.

Find møbler og legetøj fra charmerende Kids Concept, som har specialiseret sig indenfor børneværelser og interiør, og som ligeledes står bag flere populære og kendte kollektioner. Kids Concept indretning til børn er designet i nært samarbejde med netop børn fra en "børnebestyrelse", som har inspireret designet med deres tanker og drømme. I vores Kids Concepts sortiment kan du finde alt fra flag til lamper, telte, kasser, kurve og dåser samt legetøj.

Gulvtæpper til børneværelset.

Når børneværelset skal indrettes, er gulvtæpper noget af det, der gør den største forskel for pengene. Det er helt utroligt, hvad en solgul plet, et lyst og blødt underlag eller et sjovt og sejt trafikmønster kan gøre for rummet, hvor barnet skal bo og lege. Det er også lidt lækkert, at man kan undgå kolde fødder, splinter i hælen og farvepletter på gulvet ved at have et fint børnegulvtæppe, der kan rykkes rundt, hvor der er mest behov, og så gør det jo heller ikke noget, at man har et blødt underlag, når legen rykker ned på gulvet.

Søde gulvtæpper til børn

Vi har samlet en god og blandet beholdning af store og små gulvtæpper, nogle er runde og andre er med hjørner. Vores gulvtæpper er både stilfulde, bløde bomuldstæpper og sjove måtter med motiver, der sætter gang i børnenes fantasi. Hvad med et sødt gulvtæppe med ansigt fra Bloomingville eller et enkelt, mønstret et fra Alice & Fox? Vi er også ret vilde med de enkle designs fra Sebra og de farverige motiver fra JaBaDaBaDo. Dyk selv ned blandt de forskellige varemærker, som har gulvtæpper, der matcher enhver smag og stilart, vi har sikkert også noget til dig!

Husk at vi tilbyder prisgaranti, så hvis du mener, du kan finde et billigere gulvtæppe i andre onlinebutikker, behøver du bare vise det til os – så får du det for samme pris her! Tag også gerne et kig på de andre søde børnemøbler og fantasifuldt interiør til børneværelset, som vi har samlet til vores lager.