•  

  Julklapptipset_logo_DK.png

   

 •  

  Julegaveidéer

  Find de perfekte julegaver til børnene hos Jollyroom! Vi har samlet årets bedste julegaveidéer til børn og babyer med alt fra legetøj til børnetøj og indretning!

 •  

   

  Populære kategorier

Populære varemærker

 •  

  Børnenes yndlingskarakterer

  Julegaver fra nogle af børnenes  favoritkarakterer.

 • Årets Julekatalog er landet! 

  Se alle de fantastiske julegaveidéer og find dine favoritter

   

  Julkatalog_DK.png

 • Julegaveidéer til børn i alle aldre

   

  Julen er børnenes fest og en tid fyldt med glæde og magi.  Når julemanden  gør sin entré, bliver børnenes blikke fyldt med forventning og spænding.  For mange børn er dette årets højdepunkt. Hos Jollyroom ved vi, at den perfekte julegave kan tage børnenes juleoplevelse til helt nye højder og kan blive den jul,  som barnet vil huske resten af livet.  

  Hvor finder man de perfekte julegaver til sit barn? Vi ved at det ikke altid er lige let.  Der findes legetøj, børnetøj og indretning i overflod, når der skal shoppes julegaver.  Det kan være både tidskrævende og svært at finde den perfekte julegave til dit barn eller baby.  For at gøre det lettere, har vi samlet årets bedste julegaveidéer til børn i forskellige aldre på et og samme sted.  Her kan du  finde inspiration eller vælge nogle af vores favoritter. 

  Hos Jollyroom ved vi at alle børn er forskellige, har forskellige interesser og yndlingskarakterer.  Derfor har vi valgt at vise jer noget for alle.  Er du på udkig efter en julegave til en baby, der elsker prinsesser, eller et større barn, der kan lide superhelte, så kan du finde det her hos Jollyroom.  Er dit barn 6 måneder, 1 år, 4 år eller 11 år, så har vi julegaven du leder efter. Blandt vores julegaveidéer kan du finde det bedste i forskellige varekategorier fra populære varemærker, som Lego, Disney Frozen, Star Wars, Minions og meget andet. Her kan du garanteret finde julegaverne, der kan gøre dit barns juleoplevelse ekstra eventyrlig og gøre denne jul til den bedste nogensinde!