Vinterjakker fra Hummel

Her finder du masser af lækre vinterjakker, nogle til aktive sportsglade børn og andre som bare er supersmarte. Ens for alle vinterjakkerne er, at de holder dine børn varme og tørre. Se alle vores vinterjakker til børn og babyer, og find den helt rigtige her!

Hos Jollyroom finder du sporty børnetøj og sko fra Hummel.

Hummel har været på markedet siden 1923 og er ikoniske inden for træningstøj og sportssko. Efter mærket kom i danske hænder i 1970’erne og senere blev overtaget af Stadil-familien, har det virkelig taget fart, og den dag i dag er mærket en stor spiller i den danske modebranche! Hummeltøj er særligt kendt for den høje funktionalitet, de ikoniske vinkler og de mange flotte farver, hvilket også gør mærket til det perfekte valg til energiske børn!

I vores sortiment finder du et stort udvalg af Hummeltøj til børn, så hvis du er på jagt efter et par Hummel sko, en Hummel flyverdragt eller måske en Hummel T-shirt, så kan du finde det lige her!

En god vinterjakke til børnene

Børnenes udendørsleg skal være så fri som muligt, også selvom det sneer eller regner! Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning, er vist et gammelt mundheld, eller hvad?!

Og med en god, varm vinterjakke til børnene er man faktisk nået ganske langt. En god vinterjakke er lavet af materialer, der lader kroppen ånde, holder vand og vind ude og isolerer varmen tæt på kroppen. Så kan dit barn nemlig lege frit og ubekymret derude i vinterlandet. Markedet bugner med lækre vinterjakker til både drenge, piger og babyer, så der er ingen fare for, at det ikke skulle blive en sjov og hyggelig vinter.

Vinterjakker til børn på Jollyroom.dk

I vores uovertrufne udvalg har vi samlet alt, hvad du kan tænke dig af vinterjakker til børnene. Her har vi parkajakker, dynejakker, dunjakker, ja alle typer af vinterjakker og skijakker til børn, og alle kommer de fra gode kvalitetsmærker som Didriksons, Hummel, 8848 AltitudeMini A Ture og mange flere.

Er du ude efter andet vintertøj til børnene, nu når du er i gang, så tøv ikke med at kigge forbi resten af udvalget. Her i huset har vi flyverdragter, skisætovertræksbukser, huer og vanter og så videre.