Overtræksbukser til legeglade børn fra Hummel

Med et par gode overtræksbukser kan man trygt sende børnene ud og lege. Vi tilbyder mange flotte termobukser til børn, i kraftige materialer, der holder til både skiture og hverdagsleg, både sandkassen og sneen. Langt de fleste modeller i vores store udvalg, er desuden vandtæt og isolerende overtøj, så børnene kan komme i nærkontakt med naturen uden at blive våde og kolde.

Hos Jollyroom finder du sporty børnetøj og sko fra Hummel.

Hummel har været på markedet siden 1923 og er ikoniske inden for træningstøj og sportssko. Efter mærket kom i danske hænder i 1970’erne og senere blev overtaget af Stadil-familien, har det virkelig taget fart, og den dag i dag er mærket en stor spiller i den danske modebranche! Hummeltøj er særligt kendt for den høje funktionalitet, de ikoniske vinkler og de mange flotte farver, hvilket også gør mærket til det perfekte valg til energiske børn!

I vores sortiment finder du et stort udvalg af Hummeltøj til børn, så hvis du er på jagt efter et par Hummel sko, en Hummel flyverdragt eller måske en Hummel T-shirt, så kan du finde det lige her!

Skibukser til børn, når kulden sætter ind

Vintertøj i massevis skal børnene have, hvis de uhindret skal kunne fortsætte deres sjove lege udendørs. Et par gode overtræksbukser for eksempel er et must! Det gælder specielt større børn, som ikke vil have en flyverdragt længere, forståeligt nok. Med et par varme overtræksbukser, måske endda et helt sæt med skibukser og jakke, kan man suse afsted ned af kælkebakken uden problemer!

Lækre skibukser til børn i Jollyrooms online-sortiment

Jollyroom har alle slags skibukser og overtræksbukser til børn i alle aldre. Her kan du finde overtræksbukser med seler – og uden – og lækre skibukser i god kvalitet. Fælles for alle buksemodellerne er dog, at de er i god kvalitet og kommer fra kendte højkvalitetsmærker som Didriksons, Hummel og Mikk-Line bare for at nævne nogle få.

Husk at tjekke vores udvalg af vinterjakker også. Du kan finde en masse, der også matcher skibukserne, og hvis I mangler andet til vinteren så som vinterstøvler, huer og handsker eller måske skiundertøj, så findes det også her, det er jo klart!