Badevinger og baderinge er et sjovt tilbehør til vandlegen. Med flotte oppustelige badevinger på armene er børnene fint klædt på til poolplaskeri, og alle baderingene er flot pyntede med motiver, som børnene elsker.
20 resultater.

Badevinger og baderinge til strandturen og badebassinet

De fleste forældre kan godt huske, hvor sjovt det var at bade som barn. At kaste sig i bølgen blå på stranden eller i et badebassin udstyret med et par badevinger eller en badering, ja hvad kan være bedre end det! Og som lille er det også sjovt, hvis badevingerne eller baderingen har et festligt motiv f.eks. Minions eller Find Dory, fordi det er jo næsten som at bade med en ven!

Stort udvalg af badevinger og baderinge til børn

Her på Jollyroom har vi alt, hvad børnefamilien kunne tænke sig, når det kommer til badeudstyr. Her kan du finde gode baderinge og badevinger med sjove motiver fra Disneys spændende univers. Vi har til og med sjove babybaderinge til babyer såvel som badedyr til de større vandhunde.

Vi har også et stort udvalg af UV- og badetøj til børn og babyer, samt masser af badelegetøjsvømmebriller og sjove badebassiner af en hvert tænkelig slags: babybassiner, børnebassiner og selv pools, hvor hele familien kan være med. Alt sammen noget, som sikrer masser af sjov vandleg i sommervarmen!

Når det kommer til varemærker, så har vi selvfølgelig nogle af markedets allerbedste, såsom BestwayIntex og Zoggs, bare for at nævne nogle få!