Legehuse

Et legehus er den perfekte tilføjelse til haven. Skab en fantasifuld verden med et sjovt legehus, hvor dit barn kan lege, samtidigt med at det lærer, udvikler sig og har det sjovt i den friske luft. Udforsk vores store sortiment af legehuse i træ og plast fra populære varemærker som KidKraft, Smoby og Woodlii og find jeres nye legehus her!
54 resultater.

Hvilket legehus er bedst?

At vælge det rigtige legehus til dine børn er som at vælge det perfekte miljø, hvor deres fantasi kan få frit løb. Når du leder efter stedet, hvor dine børn skal lege, skabe deres egne historier og udforske deres kreativitet, er det vigtigt at vælge et legehus, der er robust, sikkert og sjovt.

Hos Jollyroom mener vi, at det bedste legehus er det, der kan holde til utallige eventyr. Uanset om eventyrene kommer til live i et hyggeligt legehus træ eller et pulserende legehus plast, der summer af aktivitet, er det bedste legehus det, der er bygget med kærlighed, sans for detaljer og et strejf af magi..

Et legehus kan være alt fra et magisk kongerige til en rumraket; det vigtige er, at det passer til børnenes grænseløse drømme. Det bedste legehus er det, der tilbyder en sikker struktur til uendelige timers leg, danner en hyggelig hule til afslapning og tilpasser sig efter skiftende humør og energiske fantasier. Jollyroom har mange sjove legehuse i forskellige størrelser, farver og former!

Kombinér evt. legehuset med en sandkasse eller til dig med børn, der ikke kan få nok af den sjove udeleg, har vi også meget andet skønt udendørs legetøj til alle aktiviteterne udenfor. Find inspiration og køb en gynge, legetårn, rutsjebane, trampolin eller noget helt andet her hos Jollyroom, som vil forsøde børnenes friluftsliv!

 

Legehus træ eller plast?

Overvejer du, om du skal vælge den rustikke charme et legehus i træ tilfører jeres have eller den livlige, vedligeholdelsesfrie verden, et legehus af plast bidrager med? Da vi hos Jollyroom ved at familier har forskellige ønsker og behov, har vi en lang række muligheder for at hjælpe dig med at træffe det perfekte valg til dig og din familie.

Et legehus træ, som dem Woodlii byder på, er tidløst og hyggeligt. Det smelter problemfrit ind i din haves naturlige udseende og inviterer børn ind i en verden, der føles både eventyrlig og hjemlig. Et legehus i træ byder ofte på holdbarhed og en klassisk æstetik, der vil ældes smukt, i takt med at dine børn også bliver større. Den robuste konstruktion gør, at legehuset kan blive basen for utallige minder. Et træ legehus kan også gøres personligt med lidt maling, hvilket gør det til et tomt lærred for din families kreativitet.

Et plastik legehus, såsom et Smoby legehus, har på den anden side flotte farver og frække mønstre, der helt sikkert vil fange ethvert barns fantasi. Et legehus plast er som regel lettere at rengøre og er ofte mere modstandsdygtigt overfor vejr og fugt. Det er ideelt til familien, der ønsker en vedligeholdelsesfri tilføjelse til deres have, som kan klare alt fra sommersol til vinterfrost.

Uanset hvilket legehus du vælger, så husk at det ultimative mål er at skabe en fortryllende kulisse til dine børns eventyr. Et legehus er et sted, hvor fantasien får frit løb.