Xplora

Xplora X5 Play Smartwatch, Blue

Varen er udsolgt
Trustpilot
Varen er udsolgt
1.499 kr
Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • 365 dages returret
  • Betal nemt og hurtigt med MobilePay
  • Fri fragt* over 495 kr. til ombud/postkontor

Beskrivelse

Vandafvisende og robust børneur Xplora X5 Play, der lader dig have sikker kontakt med dit barn via telefonsamtale, sms og X-talk-funktion med stemmemeddelelser og emojis. Den er udstyret med en lysstærk 1,4“ TFT-skærm og et 2-megapixelkamera, som kan bruges til selfies og andre hverdagsbilleder.

Der er er på forhånd installeret Android OS og barnets position er let at følge via den indbyggede GPS-funktion og skridttælleren. Gennem Xplora-appen, der fungerer på både Android og iOS, kan du skabe ”trygge zoner” der sender dig opdateringer når uret ankommer til, eller forlader en tryg zone.

Xplora 5 kan indeholde op til 50 telefonkontakter via Xplora-appen. Kontakterne skal registreres af barnets værge og er den eneste der kan ringe til uret. Som en yderligere sikkerhed, har uret ikke adgang til sociale medier.

Etuiet er vandtæt i overensstemmelse med klassificeringen IP68 (den største IP-klassificering), hvilket sikrer at den kan tåle vanddybder ned til 1,5 m under 30 minutter.

- Telefonsamtaler og meddelelser
- Xplora-app med ”trygge zoner”
- Telefonkontakter som skal godkendes af værge
- Android OS med 512 MB RAM
- 4 GB
- 2 MP kamera
- Wifi-tilkobling
- Bluetooth
- Lang batteritid (72 h standby/5 h samtale)
- 1,4“ TFT touch screen
- Robust og vandtæt ned til 1,5 m/30 minutter enligt IP68
- Skoleindstilling og SOS-knap
- 2G, 3G og 4G
- Forudinstalleret SIM-kort

OBS! XPLORA kommer med et færdig installeret SIM-kort fra XPLORA Mobile. Pris fra 69,-/md til 79,-/md. Fri tale og data i Danmark og EU (andre priser udenfor EU).

Anbefalet alder: fra 4 år.

Artikelnummer:  10119378

Kundebilleder

Information

Batterikrav Genopladeligt (medfølger)
Sprog Dansk
Materiale Plastik, silikone
Længde (cm) 17
Bredde (cm) 7

Anmeldelser

Jollyroom sørger for, at anmeldelserne, som er synlige på hjemmesiden, kommer fra forbrugere, der har købt det anmeldte produkt. Dette gør Jollyroom ved hjælp af Trustpilots verificeringsværktøj, som du kan læse mere om her.

Trustpilot