Overtræksbukser til legeglade børn fra Didriksons

Med et par gode overtræksbukser kan man trygt sende børnene ud og lege. Vi tilbyder mange flotte termobukser til børn, i kraftige materialer, der holder til både skiture og hverdagsleg, både sandkassen og sneen. Langt de fleste modeller i vores store udvalg, er desuden vandtæt og isolerende overtøj, så børnene kan komme i nærkontakt med naturen uden at blive våde og kolde.

Didriksons funktionstøj til alle, der elsker at være ude, og som har hørt om at klæde sig efter vejret! Vi elsker simpelthen Didriksons, bl.a. fordi de har de gamle dyder med sig: Godt kvalitetstøj, som kan bruges i det nordiske vejr, og som holder til brug – alt sammen til overskuelige priser. I over 100 år har Didriksons lavet regntøj, flyverdragter og gummistøvler, som er perfekt efterårstøj, vintertøj og børnetøj, så de ved præcis, hvad I med børn har brug for.

19 resultater.

Skibukser til børn, når kulden sætter ind

Vintertøj i massevis skal børnene have, hvis de uhindret skal kunne fortsætte deres sjove lege udendørs. Et par gode overtræksbukser for eksempel er et must! Det gælder specielt større børn, som ikke vil have en flyverdragt længere, forståeligt nok. Med et par varme overtræksbukser, måske endda et helt sæt med skibukser og jakke, kan man suse afsted ned af kælkebakken uden problemer!

Lækre skibukser til børn i Jollyrooms online-sortiment

Jollyroom har alle slags skibukser og overtræksbukser til børn i alle aldre. Her kan du finde overtræksbukser med seler – og uden – og lækre skibukser i god kvalitet. Fælles for alle buksemodellerne er dog, at de er i god kvalitet og kommer fra kendte højkvalitetsmærker som Didriksons, Hummel og Mikk-Line bare for at nævne nogle få.

Husk at tjekke vores udvalg af vinterjakker også. Du kan finde en masse, der også matcher skibukserne, og hvis I mangler andet til vinteren så som vinterstøvler, huer og handsker eller måske skiundertøj, så findes det også her, det er jo klart!