-54%

Victorian Duftlys 7-Pack Gold

619 kr 1.353 kr Du sparer: 734 kr (-54%)
Udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Victorian Duftlys 7-pack er en unik pakke bestående af to duftlys fra Victorians Burn Cancer-serie, fire duftlys fra Sense Tasselbox og fire skønne duftlys fra Marble-serien.

Victorian duftlys Burn Cancer indeholder distinkte toner af henholdsvis Bergamot, hindbær og roser, og cedertræ, kanel og æbleblomster.

Brændetid: 30 timer.

Mål: 9x11 cm.

Materiale: 95 % miljøvenlig sojavoks, 5 % naturlige duftstoffer.

Farve: Guld.

Marble-serien er skønne duftlys fra Victorian.

Jungle Gala indeholder distinkte toner af røde bær i kombination med havens blomstrende buske og et let hint af citrus.

Sense Tasselbox er luksuriøse duftlys fra Victorian!

Fresh Cotton et fint duftlys med noter, der minder om sommerens friske blomster, græsset og trætoppenes grønne blade, der rasler i takt med vindens milde pust.

Black Champagne et fint duftlys inspireret af det østlige Asian med indslag fra det kølige Himalaya til lavlandenes hyacinter.

Rosemary & White Ginger et fint duftlys med topnoter af rosmarin og ingefær, mellemnoter med et hint af syrlig citrus og frisk pebermynte, og grundnoter af rav.

Juice Peach et fint duftlys med noter, der minder om duften af blomstrende træer, frugt og bær, der føres med vinden på en varm sommerdag.

Artikelnummer: 903204

Om varemærket

Victorian

Lad hjemmet blive indhyldet i blide og skønne dufte, når du skaber den hyggelige stemning med duftlys fra Victorian Candles. Victorian tilbyder et væld af luksuriøse og lækre dufte, som er inspireret af alt fra sydfransk alpeluft til parisisk caféstemning i lysestager, som er pakket i smarte og elegant designede æsker i viktoriansk stil. Giv hverdagen et strejf af luksus eller køb den perfekte værtindegave fra Victorian Candles.

Se mere fra Victorian »