Fri fragt
Sebra Seng, Blå
Sebra Seng, Blå
Sebra Seng, Blå
Sebra Seng, Blå
Sebra Seng, Blå

Sebra Seng, Blå

5.519 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Voksesengen fra Sebra er en relancering af den klassiske Juno seng, som Sebra har sikret sig eksklusiv eneret til. Sengen har alle de samme praktiske kvaliteter som Juno sengen samt nogle nye detaljer som gør den til det absolut bedste valg.

Sebra sengen er både smuk og funktionel, og da den kan bruges i mange år er det en god investering at gøre tidligt, så barnet kan bruge den flest mulige år.

Sengen forvandles enkelt fra en tremmeseng til en tumlingeseng ved at fjerne tremmegitteret, og fra tumlinge seng til juniorseng ved at trække langsiderne ud og skifte/forlænge madrassen.

Et af de tiltag Sebra har gjort i relanceringen af sengen er at bunden kan flyttes op, for at få babyen op i en højde, hvor voksne lettere kan komme til sengen med den lille baby.

Malingen er også en nyhed, som i denne omgang er antibakteriel med mikrobiologiske sølvioner, som forhindrer mikroorganismer i at gro og minsker dermed risikoen for bakterie smitte. Malingen er testet efter JIS Z 2801 normer, som er en industri standard for produkter der er bakteriehæmmende.

Mål: L112,5/L155 x B70 x H80 cm.
Maks. vægt: Ca. 60-70 kg.

Materiale: Birketræ.

Farve: Blå.

Obs! Madras sælges separat.
Artikelnummer: 656719

Om varemærket

Sebra

Vi elsker Sebras stilfulde møbler og indretningsdetaljer til børneværelset, og har samlet et bredt udvalg til alle jer, som også elsker godt design!

Se mere fra Sebra »