NG Baby Madras inkl. Topmadras 60 x 120

NG Baby Madras inkl. Topmadras 60 x 120

429 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

NG Baby Madras inkl. Topmadras - en perfekt kombination af madras og topmadras, som ikke blot yder fænomenal komfort, men også tillader god luftcirkulation i tremmesengen.

Topmadrassen gør liggepladsen ekstra bekvem og beskytter madrassen mod støv og snavs, hvilket gør det nemmere, at holde tremmesengen ren.

Madrassen er fyldt med komprimerede polyesterfibre, som giver liggepladsen den helt rette spændstighed. Skulle madrassen blive beskidt, kan den skylles af uden vaskemiddel, hvorefter vandet krammes ud, uden at madrassen vrides. Den har desuden aftageligt betræk på ydersiden, som kan vaskes i maskine på 60°C.

Topmadrassen indeholder materialet ”termofill”, som er helt fri for kemiske tilsætningsstoffer. Dens yderside er i 35% bomuld og 65% polyester. Opstår behovet for at vaske topmadrassen, bør den vaskes i maskine på 60°C, hvorefter den strækkes, imens den stadig er våd. Den tåler ikke en tur i tørretumbleren.

Mål: 60 x 120 x 8 cm.

Farve: Hvid.
Artikelnummer: 106618

Om varemærket

NG Baby

På Jollyroom finder du et stort udvalg af NG Baby-produkter for småbørn og deres forældre.

NG Baby er lidt af en veteran med næsten 50 års erfaring i sin branche. I dag fremstiller virksomheden sengetilbehør til babybrug fra sin egen fabrik i Emmaljunga, Sverige.

Virksomheden udmærker sig på produkternes høje kvalitet og deres bidragende egenskaber til god nattesøvn. Materialerne udvælges med stor omtanke og altid med hensyn til slutbrugerne, som kommer i deres nærkontakt.

Du finder bl.a. sengetøj, puslepuder og ammepuder i vores udvalg.

 

Se mere fra NG Baby »