-18%
Beemoo Rejseseng inkl. Madras, Sort
Beemoo Rejseseng inkl. Madras, Sort
Beemoo Rejseseng inkl. Madras, Sort

Beemoo Rejseseng inkl. Madras, Sort

  • Prisgaranti
  • Leveringtid på 2-4 hverdage
  • Fri fragt over 1000 kr.
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Rejseseng inkl. madras – en praktisk rejseseng med tilhørende madras, som du nemt og hurtigt kan rede op til dit barn, når familien overnatter udenfor hjemmet. Rejsesengen og madrassen leveres med praktiske transporttasker.

Rejsesengen er nem at stille op i en fart - du finder instruktionerne på bunden af sengen.
Specifikationer

Højde: 76 cm (66 cm på indersiden).
Bredde: 60 cm.
Længde: 120 cm.
Vægt: 9,1 kg.
I sammenfoldet tilstand er sengen 73 cm lang og 21 cm bred.
Maks. belastning: 15 kg.

Materiale: Bomuld og polyester.

Farve: Sort.

Beemoo Rejseseng Madras- en praktisk og komfortabel 3-leds madras, som med sin 4cm tykkelse, giver en fastere følelse for barnet. Takket være dens smarte 3-leds system, tager det bare et øjesblik at folde den sammen og lægge den ned i den praktiske opberaringstaske som følger med. Hver del er udstyret med en praktisk lynlås som gør det nemt og enkelt at tage betrækket af, og vaske det. Passer til rejsesenge med målene: 60 x 120 cm.
Klik på billedet for at læse mere om madrassen. Obs! Bemærk venligst, at rejsesengen i denne pakke kan være mærket Beemoo, 2ME eller Basson. Rejsesengen vil altid være den samme, pånær udseendet af varemærkets logo.
Artikelnummer: 900899

Om varemærket

Beemoo

Beemoo er det perfekte mærke for dig, som har et stramt budget, men ikke vil gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. I vores Beemoo-sortiment finder du barnevogne og søskendevogne til to børn, højstole, rejsesenge og andre essentielle produkter til børnefamilien.

Se mere fra Beemoo »