Når man er på stranden eller til svømmetræning bliver det sjovere at lege i vandet hvis badetøjet sidder ordentligt. Derfor har vi et stort udvalg af badedragter og bikinier i mange forskellige modeller og pasformer, og med forskellige farver, med søde tryk og mønstre.

Badedragter og bikinier til alle små vandhunde

Er der noget bedre end at kunne tage badetøjet på og hoppe ud i bølgerne på en varm sommerdag? I dag er børnenes badetøj mere end bare en badedragt, der skal passe godt. Børnene kan vælge mellem mange stilfulde badedragter i farverige mønstre og med motiver af kendte figurer – f.eks. prinsesser - og i mange forskellige modeller. Dertil er der også alle de søde børnebikinier, som både findes med og uden flæser eller fine tryk og mønstre. Materialerne er moderne og sikrer at badetøjet er behageligt, både når det er vådt og når det er tørt, med lige precis den rigtige mængde af stretch, som gør det let at bevæge sig, når der leges i vandkanten.

Langt det meste badetøj til børn i dag er lavet i materialer, som blokerer UV-lys fra solen, så børnene ikke bliver forbrændt gennem tøjet. Der er med andre ord intet, der står i vejen for at finde en lækker badedragt eller en fin bikini, som børnene synes er superflot, og som også kan leve op til de voksnes krav om kvalitet og funktionalitet.

Find sæsonens badedragt og børnebikini hos Jollyroom

Her på Jollyroom finder du et stort udvalg af farverige badedragter og søde bikinier til børn. Du kan finde alt fra sportige badedragter egnet til svømmetræningen i den lokale svømmehal til fine bikinier eller badedragter med flotte mønstre og godt med UV-beskyttelse til leg og sjov på stranden. Bliv klar til sommeren eller badeferien med en badedragt eller bikini fra kendte mærker som Hummel, Swimpy og Disney her på Jollyroom!

Og mens du er her, er der også mulighed for at finde både badesko, redningsveste, badebleer og masser af UV-tøj til både store og små børn.