-29%

Skip Hop Zoo Pakke Skolestart Abe

359 kr 507 kr Du sparer: 148 kr (-29%)
Midlertidigt udsolgt Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Skip Hop Zoo Skolestartspakke Abe indeholder tre farverige produkter i samme serie fra Skip Hop. Skip Hop Zoo Rygsæk Abe er en skøn taske til børn. I rygsækkens store rum kan dit barn få plads til alt hvad man behøver til en dag fyldt med leg og læring. Rygsækken har en lomme i mesh på siden, som passer perfekt til drikkedunken. Tasken har også en lomme med isolering til madpakken. Der er også en navneseddel i tasken, hvor du kan skrive dit barns navn, så tasken ikke kommer på afveje. Der er justerbare skulderremme og hank til at bære tasken i hånden. Ikke egnet til børn under tre år.

-Legefyldt design med dyremotiv.
-BPA- og ftalatfri.
-Produceret i et slidstærkt materiale, som holder til at blive leget med.

Materiale: Polyestercanvas.
Mål: B25,4 x D10,2 x H28 cm.
Farve: Brun, rød.

Denne flaske fra Skip Hop er perfekt at have med på udflugt eller hjemme til at hjælpe med overgangen fra sutteflaske. Fyld drikkedunken med vand eller en anden yndlingsdrik, så dit barn kan nyde at få slukket tørsten. Flasken har et smart design med et børnevenligt låg, som er supernemt at lukke. Fold tuden ned og sugerøret følger med og bliver indkapslet, så flasken ikke lækker. Der er også en praktisk rem, så flasken ikke forsvinder.

- Tåler opvaskemaskine
- Ekstra sugerør medfølger
- Fri for BPA, PVC og ftalater

Mål: 7 x 17,5 cm.
Volume: 3,5 dl.
Materiale: Plastik.
Farve: Rød og gul.

Skip Hop Zoo Madkasse Abe er en praktisk madkasse til børn. Kassen har et smart design med et låg, der er nemt at åbne og har silikoneliste, så kassen ikke lækker. En rummelig kasse med plads fra alt til rugbrødsmadder og gryderetter til pandekager og frugt – alt man behøver til turen eller i skolen. Der hører også en mindre kasse med, som er perfekt til marmelade, dressinger eller snacks. Med et sødt motiv på låget, bliver madkassen en garanteret favorit hos alle sultne børn.

- Tåler maskinvask i øverste kurv.
- Rummer 700 ml.
- Fri for BPA, PVC og ftalater.
- Opfylder standarden EN14372.

Størrelse: 17 x 13 x 6 cm.
Materiale: Plastik.
Motiv: Abe.
Farve: Rød.
Artikelnummer: 903245

Om varemærket

Skip Hop

Oplev et stort udvalg af Skip Hop-produkter her på Jollyroom!

Skip Hop er en trendy og innovativ virksomhed med hovedsæde i New York. Virksomheden producerer bl.a. flotte og praktiske pusletasker og rygsække med god fornemmelse for funktion, detaljer og sikkerhed.

For hvert produkt Skip Hop sælger, skænker virksomheden en andel til velgørenhed.

Se mere fra Skip Hop »